Sönderkliad och rödsvullen

Ångesten. Den där skiten. Den där skiten som gör att jag isolerar mig från andra. Den där skiten som gör att jag låser in mig och kliar sönder armarna för att släppa ut monstret jag bär på. Den där skiten som gör att jag skriker av smärta. Den där skiten som gör att jag gråter tills inget av mig finns kvar. Den där skiten som sakta bryter ned mig.

Smärta, tårar och skrik

Jag trodde att jag aldrig skulle göra det igen. Att jag skulle skrika utav smärta eller i frustration rota i skrivbordslådan efter det där. Andningen går upp i varv och skriken dör ut. Jag kan inte göra mig hörd. Jag orkar inte. Kroppen ger upp. Jag trodde jag var förbi det här.
 
 
 

Det gör ont

 
 
Åh så himla fel jag hade. Åh vad jag ljugit för mig själv. För det gör ont. Så förbannat, envetet ont. Men ingen finns där för att lyssna. Eller för att kramas. För det var du som gjorde. I alla fall i början. Och jag saknar det. Det enda jag får höra är "Bry dig inte om honom" eller "Tänk inte på det". Men det är inte så lätt att gå från en dag till en annan och bara sluta bry sig om någon som funnits i ens liv i över ett år. Någon jag nästan pratat med varenda dag. Någon jag aldrig trodde skulle såra mig såhär. Någon jag investerade massvis med energi och tid på.

Och allt gick så fint till en början men sen brast jag. Någon frågade mig hur allt var och verkligheten smällde till mig i ansiktet. Jag mår inte alls bra. Jag har försökt för mycket, för fort och för hårt. Jag kan inte sluta tänka på dig. Inte än. Jag kämpar. Men jag kan erkänna att jag saknar dig oerhört mycket. Men jag kan också säga att jag vet att det är bättre såhär, för oss båda. Jag bara önskade att allt inte behövde sluta såhär. Önska att vi slapp smärtan båda två.
 
Och jag kan erkänna att jag skulle vilja byta ut ensamheten mot din närhet. Bara få ha det där fina en liten stund till... Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar dig längre, för det gör jag. Men jag önska att jag inte gjorde det för att skulle vara så mycket enklare då. 

Ta min hand och kom så går vi vidare

 
 
Jag vill gråta samtidigt som jag vill vara helt sådär otroligt lycklig och skratta. Allt gick så himla fort och nu har jag stannat upp och börjat plocka i oredan kring mig. En trasig själ tillsammans med ett brustet hjärta hittade jag på marken. Men om jag tittar idag hittar jag en stark kalla som är på god väg att kunna säga varje dag att hon är glad att hon är vid livet. Och trots att det är stunder jag känner mig så svag, liten och obetydlig så kämpar jag vidare i tystnad. För någon dag kommer allt vara bra. Någon dag kommer jag ha min tid. Tiden som gynnar mig. Tills vidare nöjer jag mig med att jag kämpar och gör det bästa av situationen.

Let's enjoy this day

 
Min lilla pepplista med saker jag ska göra i vår för att jag ska må bra.
 
 
unblued
Jag ska läsa massor med fina böcker i olika genrer som får mig att känna mig levande.
 
3bc2479fc6bf4d2cd4727e82300c8167-d4tw0if.jpg (570×380)
Jag ska skriva massor! Massor med konstiga historier om allt möjligt, utan någon som kritiserar.
Och jag ska också försöka få igång min skrivmaskin och skriva massvis med fina brev.
 
Sen ska jag försöka att alltid äta ordentligt med frukost och försöka vidga min frukostmeny.
 
impossible is possible | via Tumblr
Gå på bio med folk jag tycker om.
 
impossible is possible | via Tumblr
Och fika i kopiösa mängder och unna mig massa gottigheter!
 
ahahhaah | via Tumblr
Gosa massor med min katt.
 
Flowerst Yummy
Jag vill ha massa fina sommaräventyr och äta massor med jordgubbar och njuta!
 
aalexandrinaa Tumblr
Spendera tid med min familj och försöka hitta på festliga bestyr!
 
Prova massa nya recept. Eller varför inte prova nya saker överhuvudtaget?
 
Aw
Sova! Hur mycket och när jag vill (och hemskt gärna med en katt bredvid mig).
 
Music
Ta hand om mig själv. Äta choklad när jag känner för det, gråta på tok för mycket så det känns 
bättre sen, lära känna mig själv ännu bättre och lära mig att älska mig själv.
 
 
 
 
 
[Bilder från weheartit]
 
 
 

06 March 2014

staypozitive:

facebook | instagram | twitter | store
 
 
 

RSS 2.0