Efterlängtade ledigheten

 
 
Ledigheten är så efterlängtad, vad jag älskar att inte behöva måste göra någonting utan göra vad man känner för. Påskafton idag har bestått av mat, skratt och påskägg (som jag har hela kvar, måste vara första gången på länge!). Jag har skuttat omkring i min finaste klänning som är djupröd, nästan oxblodsröd, med söta rosetter på. Det enda som fattats är att ha min finaste älskling bredvid mig, åh vad jag älskar honom. Sov inte allt för bra inatt så ska alldeles strax krypa till kojs, plocka fram min bok och läsa tills ögonlockarna blir för tunga. Hoppas ni får en mysig påskhelg, kram!
 
 
 

I'm yours 
 
Åh min finaste älskling, jag älskar dig så. Du är den som får det att pirra inombords och får mig att le när jag är ledsen. Jag är så himlans glad att jag har dig! Det är omöjligt att inte tycka om dig, för allt du gör är så charmigt och underbart. Jag älskar allt med dig; ditt underbara leende, hur du stoppar om mig täcke när jag fryser men är för trött för att göra något åt det själv, att du alltid tålmodigt lyssnar på mig fast jag inte har mycket vettigt och säga -jag kan fortsätta hela natten för det finns inget jag inte älskar med dig. Jag älskar till och med  att du älskar lakrits. Och med när du kittlar mig så mycket så jag skrattar så mycket att jag nästan kissar på mig, till och med det älskar jag. Jag bara hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig, och du får mig alltid att må bättre. I know I'm a huge dork, but I'm a huge dork that loves her boyfriend. 
 
 
 
 
Tumblr_mjazjpsbfp1s28x8yo1_500_large
 
 
 

I'm waiting for nothing

 
 

Tout est possible, tout est réalisable
 
En dag på stan med min syster, solen sken och snön töar sakta bort ännu en gång (charmigt nog fick jag ju massa droppar i skallen från hustaken...). Några fynd hittade vi minsann innan vi slog oss ned och åt på Subway och babblade på. Sen har jag gjort massa annat ointressant idag som jag inte ska berätta om, jag har i alla fall haft en riktigt bra lördag!
 
Funderar lite på allt möjligt just nu men tror jag ska skingra tankar med att läsa en fin bok istället, för hur mysigt låter inte det? 
 
 

"Don't tell me how to feel"

 
 
 
 
 
Jag längtar efter sommarlovet, och då inte på grund utav själva sommaren med värmen och solsken (fast självklart har jag inget emot den heller). Nej, utan jag längtar efter ledigheten och slippa skolan. Och nej, skolan är inte så hemsk egentligen men jag har tappat greppet totalt nu. Jag orkar inte helt enkelt. Jag är trött på alla inlämningsuppgifter dag in och dag ut, jag orkar inte sitta och plugga. Och därför längtar jag till sommarlovet så jag kan samla in nya krafter inför nästa år och ta tag i plugget då -för just nu känns allt hopplöst. Jag försöker hitta en väg tillbaka men det känns som, till vilken nytta? Det kommer säkert gå åt helsike i alla fall så varför ens bry sig? Lite den inställningen har funnits inom mig hela detta läsår, att jag inte orkar anstränga mig fast jag egentligen kan. Det gör mig så himlans irriterad, jag kan och jag måste men jag orkar inte. Och kraven jag har på mig själv är inte precis låga, nej för om jag inte klarar det så blir jag så besviken på mig själv och tankarna skjuter i fart på en gång, och det är inga snälla tankar heller...

Åh usch, nej nu lämnar vi detta ämne och kryper till kojs med en bok istället. Talk to you soon, take care
Or perhaps that doesn't matter anymore

 
 
 

"My biggest fear is no longer death, my biggest fear is losing you. Because losing you would be worse than dying; it would mean slowly being tortured on the inside until you finally lose all strength and give up."
 
 
Dagen har ändå varit ganska så mysig; solig sovmorgon, frukost med Jezza som sällskap, träffat mina fina vänner, fått en tablettask från vår föreläsning, träffat min finaste älskling och skrattat. Dessutom så fyller min kära fader år, han som märker när allt inte är okej fast inte frågar massa jobbiga frågor utan istället fixar något att äta åt mig, och när alla i min familj går emot mig så tröstar han mig på hans speciella sätt efteråt, han som är vår egen masterchef och en av de mest allmänbildade jag vet. Vi firade honom med presenter och tårta som var så gudomligt fin; blåbär, hallon och chokladdekor, men för att toppa allt smakade den underbart också. Jag har pratat en massa om ingenting viktigt alls och blivit ompysslad, himlans mysig dag ändå.

Nu rullar gäspningarna in en efter en, kanske dags att packa ihop för idag och krypa upp i min säng med mitt finaste prickiga påslakan och läsa lite? Sounds okay to me, take care 
 
 
 

RSS 2.0