I'll missbehave if it turns you on

Night view 🌙
 
 
Tjejkvällen med mina fina klasskompisar var supermysig! Köpte ingenting men fick ut så himla mycket av det: skratt, värme, glädje, kramar, leenden och minnen. Slår ut allt det matriella.

Igår var det en liten fest för en vän som fyllt år, satt bara och pratade nästa hela kvällen/natten om massa random saker; allt ifrån favoritmusik till katter, haha!
 
Nu ska jag packa ihop datorn och se vad dagen har att bjuda, tror mina fina vänner och jag kanske skulle hitta på något idag? Take care.
 
 

270912

Två ifrån tisdags
 
 
 
Studiedagen är mycket uppskattad! Sovmorgonen satt inte helt fel efter matkoman igår, haha! Hade i alla fall supermysigt med Elliot igår, såg på flera filmer och åt massa gottigheter. Ikväll ska jag på tjejkväll med några klasskompisar, hoppas på att det blir lika roligt som sist!
 
Nu ska jag fixa lite lunch, tror det blir tacos för jag orkar inte göra något avancerat? Haha, vi hörs sen!
 
 
 

Kalorikväll

Småkidsen i sexan
 
 
Snart kommer finaste Ellen hit och vi ska ha filmkväll kalorikväll. Imorgon är det studiedag så skitsamma om man får ont i magen! Vi hörs imorgon, take care.
 
 

Kärlek är det finaste man kan ge till någonSkoldagen rullade på bra till fyra (förövrigt känns det som vi är sex år igen då vi fått bestämda platser i klassrummet, skojar du med mig?!) och efter det hängde jag med tre fina klasskompisar! Kom precis hem to be honest, var i alla fall supermysigt! Våra häng är alltid så svåra att beskriva i ord men ska försöka: donutsbak, tedrickande, varm choklad med minimarshmallows, skrattat i mängder, kollat roliga klipp, kollat gamla bilder o.s.v., o.s.v.! Haft det superkul på vårt spontanhäng, puss på er! 
 
Hot cocoa with marshmallows ☕
Hot cocoa with marshmallows

Dough smilie 😊
Dough smilie
 
 

Orkar inte ladda upp fler bilder atm, får bli någon annan gång! Har vi något att se fram emot, right? Nu ska jag läsa innan jag sedan ska krypa till sängs, ajöss!
 
PS, min chokladfläck på blusen gick bort men då fastna min nageljävel istället och drog till tråden -FUCK LIFE!!! (Ja, det gör mig pissed off...)
 
 
 

Put a sock in it

Fruit splash 🍴
Fredagens mellanmål: vaniljyoghurt med äpplen, kiwi, banan, vindruvor & hasselnötter
 
 

Idag var en sån där dag som har varit sådär superbra! Jag har skrattat och känt mig allmänt lycklig, dagar som dessa inser jag vad girig jag kan vara vissa dagar. Vill bara ha mer och mer, till vilken nytta? Jag har personer omkring mig som får mig att må bra, och är inte det det allra viktigaste? "The real wealth is your family." Annars så håller jag på att slutföra ett engelskaarbete som jag planerar att lämna in imorgon och på onsdag ska jag träffa min gullunge, yay!

Nu ska jag köra på med engelskan, vi hörs!
 
 

Sometimes I just need a little sunshine

 
Sometimes I just need a little sunshine ☀
I just need someone to say everything's okay
 
 
Idag har det varit en sån där myslördag, vaknade upp tidigt av att höra regnet smattra mot fönsterbläcket. Ungefär lika mysigt som att somna med min lilla lurvboll ihoprullad bredvid mig, sådana där stunder man inte alltid ägnar så mycket tanke åt men som kan ändra en hel dag. Tog en lång frukost med min syster innan vi tillsammans gick på stan, förälskade mig i en underbart fin väska som jag tyvärr inte gick hem med, kanske någon annan gång! Annars så hyrde vi film och har haft lite mysigt med tända ljus, stora filtar och lite gott tilltugg. 
 
Nu är det bara några timmar kvar av lördagen, hur fort har inte dagen gått? Har lite söndagsångest, så mycket att ta tag i och få gjort men känner att jag knappt kommer hinna hälften av allt... Får helt enkelt prioritera det viktigaste! Vi hörs snart, ta hand om er!
 
 

Maybe I love you and maybe you love me too

 
 
Han tittade rätt på mig, det kändes som han kunde se rätt igenom mig och läsa mig en som en öppen bok. Jag vek av med blicken och hoppades han inte kunde se paniken i mina ögon. Jag ville inte att han skulle se hela mit förflutna, att han skulle döma mig. Men det skrämde mig inte mest, det som skrämde mig mest var rädslan att mitt förflutna skulle jaga bort honom och jag skulle bli kvar ensam... Han gick fram till mig, sa fortfarande ingenting utan tittade tyst på mig. Försiktigt smekte hand min kind, nästan som han var rädd för att jag skulle gå sönder. Det kändes som han just nu gick igenom hela mitt livs historia, rädslan spred sig...
"Du älskar mig."
Jag tittade förvånat upp men han rörde inte en min, hans ljusblå ögon var fixerade vid mina och jag skruvade nervöst på mig. "Kärlek..." Sa jag istället. "Var är det?" Jag tittade upp på honom bedjande. "Hur vet man att man är kär?" Ett leende spred sig över hans läppar och lyste upp hela hans ansikte, tänderna blottades och han la huvudet på sned och noga granskade han mig. Rädslan spred sig längs med ryggraden igen. Han tog försiktigt tag om min hand och placerade den vid hans bröst.
"Känner du?" Frågade han, jag nickade långsamt och kände hans rytmiska hjärtslag som slog fort. "När någon får ens hjärta att slå såhär är man kär." Han tittade på min hand och sedan på mig, han var allvarlig igen. Han smekte mig över ansiktet och lät sin hand vila om min nacke.
 
557279_344510358969966_2042013450_n_large

"Menar du..." Sa jag stilla och tittade upp på honom granskande, han log brett.
"Varför skulle jag inte kunna vara det?" Han drar in mig i hans famn, kysser mig på håret och jag kan tydligt urskilja hans parfym som doftar starkt. "Jag tycker så mycket om dig..." Viskar han sedan. "Kan du inte låta mig göra det?" Han tittade bedjande in i mina ögon, hans isblåa ögon lyste vackert och jag kände hjärtat värka av kärlek.
"Jag är så rädd att du en dag bara kommer lämna mig..." Viskade jag tyst med en stor klump i halsen, hans ögon tittade chockat på mig. "Jag är den som alltid älskar den andra mer... Vi hamnar alltid i underläge." En tyst tår rann längs med min kind och han torkade snabbt bort den med sitt pekfinger.
"Hur vet du att jag inte älskar dig mer?" Hans lilla leende letade sig fram igen och jag kunde inte hålla inne min lättnad, jag skrattade lätt och borrade in mitt huvud i hans svart-röda skjorta. "Du är den jag vill höra säga att allt kommer bli bra i slutändan..." Viskade han och smekte mig över håret.
"Då ska jag finnas där och göra det." Mumlade jag innan jag sakta pressade mina frusna läppar mot hans.
 
 
422020sanstitre2_large
 
 
[Text: Jag]
[Bilder: weheartit.com]
 
 

It's a mad world

 
City lights
Min finaste lampa som lyser upp mörka höstkvällar
 
 
Hallå, halva veckan har redan flygit förbi! Skoldagen flöt på bra och efter skolan träffade jag mes amis (also known as Linda & Ellen) och fikade läääääänge innan vi fortsatte med att titta runt i olika affärer. Två fynd följde med mig hem och även några minnen, leenden och skratt rikare.
 
Imorgon ska en svenskakladd in och på fredag har jag franskaredovsining, borde fixa lite men jag känner att det löser sig på något sätt! Dessutom ska jag ta skolfoto imorgon och jag måste boka mina jäkla bussbiljetter någon gång, i helgen fixar vi det! 
 
Nu ska jag pressa huvudet i mitt svenskablock och se om jag kan få något gjort, take care!
 
 

Trouble is a friend


Trouble is a friend

 
Tisdagstankarna surrar i huvudet, det är rörigt och långt ifrån underhållande. Just nu pratar jag med min ami, lyssnar på les musique och skriver lite texter. Förövrigt har det regnat mycket idag men tillvaron har lysts upp med mina två fina class mates! Förutom att jag råkade smacka till mitt ass framför min svenskalärare så har dagen varit pretty awesome. Såg också att Orvar har namnsdag idag, grattis grattis! Haha, random...
 
Imorgon slutar jag tio över två, we'll see what happens då. Take care!
 
 

Don't feel stupid

 
 
 
 
 
[Bild]
 


I don't care, I love it

 

Världens snyggaste detektiv och indian, right?
 
 

Yes, i fredags var det samhällsfest och vi rockade den! Det var så sjukt insane kul; vi dansade, skrattade, kramade random folk, gjorde high fives och french fists, sjöng med i låtar och hade det helt galet bra, HELL YEAH!
 
 
 
 

Love is blind and that I knew...

Det kittlade välbehagligt i händerna och ett leende lyste upp mitt ansikte, vinden susade i trädkronorna och höstlöven täckte backen. Jag drog min skinnjacka tätare om mig och tittade bort mot slutet av gatan, ett gammalt par gick armkrok och jag log svagt. Hon hade en röd basker till sin ullkappa medan han hade en rutig kavaj, de pratade om något som fick de båda att le och de såg precis lika förälskade ut som två ungdomar. De gick förbi mig utan någon större novis och jag kunde känna att det började duggregna. Utan att jag tänkte mig för drömde jag mig bort och såg honom, hans leende, hörde hans skratt och såg honom titta på mig. I mina hörlurar sjöng de om olycklig kärlek och jag kände stygn av längtan efter honom. Precis då kom han, han cyklade på sin slitna cykel och ställde den i cykelstället. Jag kunde känna pulsen öka och hur paniken kröp fram, han kom närmare och närmare... Jag började andas allt fortare och kunde tydligt känna fjärilarna i magen. 
"Hej." Han log mot mig och jag kunde känna hur jag andades ut, han var här med mig.
"Hej." Sa jag blygt och tittade försiktigt upp på honom, han satte sig bredvid mig på stenen. Han vände sig om och såg på mig, jag vågade inte säga något -rädd för att säga något helt fel. Han la sin hand på min kind och log mot mig, hans beröring fick mig att rysa av välbehag och jag kände hur jag sakta började lugna ner mig själv. Han drog fort in mig i hans famn där jag länge stannade, han höll om mig så hårt som om han var rädd för att jag skulle rymma eller försvinna. Men jag skulle ingenstans utan ville bara vara kvar här förevigt.
"Snälla, gå inte..." Mumlade han och jag kände hans ojämna andetag mot min bröstkorg.
"Jag ska ingenstans." Svarade jag tyst efter en lång tystnad, han kysste mig på pannan och tittade sedan länge in i mina ögon. Hans hår kittlade mot min kind och avlägset hördes sirener. Han reste sig upp och sträcke ut sin hand mot mig.
"Kom, det är något jag vill visa dig." Han log brett mot mig och hans ansikte lyste upp. Jag la min hand i hans och reste mig upp, han var flera centimeter längre än mig och jag kände mig plötsligt väldigt kort. Jag log brett innan han drog in mig i hans famn och kysste mig djupt. Stunden varade för endast en kort stund, men i den stunden kändes det som en evighet.
 
 
6685099417443287_ojhmhboi_f_large
weheartit
 
 


Young and free


Young and free by me
 
 
 


I'm sick of love 
Jag kunde urskilja det välbekanta pirret i magen när jag hörde honom hosta till, det kittlade välbehagligt till i händerna och ett leende spred sig över mina läppar. Värmen spred sig inom mig och jag kom på mig själv att drömma mig bort med honom. Varje gång jag var nära honom kommer paniken över att inte veta vad jag ska göra eller säga, men varje gång jag är ifrån honom känner jag mig tom. Löven i alla de olika färgerna fladdrade runt i vinden och höstsolen spred sitt svag ljus över marken. Hans ljus hår rufsades om av vinden och jag kunde höra hans skratt, mitt hjärta slog dubbla slag och jag blundade för en kort stund. Jag ville bara suga in det här ögonblicket, låta det fortsätta föralltid. När jag tittade på honom såg han på mig leende innan han sedan vek av med blicken, jag hörde honom säga något till sina kompisar och jag visste att ögonblicker var förbi. Han gick tillsammans med sina kompisar, han kastade en blick bak mot mig och jag kände kinderna längtan efter honom. Jag hade försökt ignorera mina känslor men jag kunde inte längre fortsätta, jag var tvungen att inse fakta, jag hade handlöst fallt för honom. Hans leende, hans charm, hans skratt, hans skitdåliga skämt, helt enkelt var jag kär i någon jag inte visste ifall jag skulle kunna få.
 
 
 
408328_510054852341430_732396568_n_large
weheartit
 
 
 
 

Somewhere over the rainbow

 
I slutet av sommarlovet så prydde två regnbågar himlen utanför mitt fönster, visst kanske det är skitbilder men jag är alltid sån klant så jag står i typ 5 år och tittar på regnbågen innan jag tar kameran (och då har såklart den ena redan bleknat bort...), fail...
 
 

The only way to make...

 
Halsen känns värre och nu är även snuvan på besök, men det är en dag kvar och jag ska inte vara sjuk imorgon! (Ändå sjunger jag för kung och fosterland med i min favoritlåt som om det inte vore någon morgondag.) Dagen idag har i alla fall varit rätt skön (ifall man bortser från 1,5 timmes matte) och jag slutade redan vid ett idag! Kändes sjukt weird att sluta så tidigt men otroligt skönt också, bara sitta på en tyst buss och låta musiken flöda, känna höstsolens strålar in genom fönstret, blunda för en kort stund och drömma sig bort någon annanstana -även om det bara är för en liten stund.

Funderar på att strax krypa ner i min varma, mysiga säng och läsa i en bra stund innan jag slocknar för ikväll. Imorgon är det fredag och sen helg, får se om jag stannar hemma i helgen istället för att dra till Jönköping -we'll see. Lyxar till det och bjuder på en bild från förra året då jag betraktar Ellen som en gud, eller något...
 

Juni 2011
 
 


Mini Big Ben


Min allra finaste mini Big Ben!  (Som förövrigt innehåller te!)
 
 

Hej där!


Skolan slutade vid fyra och efter det drog jag en fika med världens bästa Hon skiter i att jag överanalyserar allt och klagar aldrig på när jag maler på om något helt ointressant, hon förtjänar all lycka i världen. 

Nu försöker jag hitta motivation att slutföra ett historiaarbete och ignorera min sore throat! Inte det allra lättaste men nu vill jag ha det här arbetet ut ur världen -nu kör vi!
 

Autumn in Paris


Autumn in Paris - by me
 
 
 


"Bästa sättet att få..."

Stämmer tyvärr, men tycker jag kommit igång ordentligt nu! Igår fick jag ingenting gjort utan försvann hela tiden bort till en annan värld med mina tankar och valde att skriva istället för att jobba... Men idag har jag gjort klart engelskan och kommit en bra bit på vägen på historian! Feels good. Dessutom har jag min nya, färgglada kalender att hålla koll på prov, inlämningar och andra roligheter!


My new calendar 📷
Weekend i Göteborg

Tänkte slänga in några gravt försenade bilder från Göteborg i somras! Var där avec ma mère et mon père på en weekend. Sån mysig stad! Blev lite shopping, restaurangbesök och sådär -måste dock påpeka att det inte alls var lika roligt utan min allra finaste vän... Känn dig träffad, Ellen! On our way!


Fikapaus/matrast utanför Jönköping då vi bland annat hade lite gott från Lennarts!
 

Hotellrummet


Den fula strump-lampan


Promenad på morgonen (och så började det regna...)Promenad


Världens charmigaste


Kameran ville ta bild men inte jag, resultatet blir detta obestämbara men som jag ändå finner fint Trivdes bra här 

Några resminnen rikare och lite äldre, lite klokare och lite mera resvan. Om exakt 58 dagar händer något roligt, det vill säga på höstlovet. Jag ser fram emot det, längtar kanske lite men ändå inte. Jag vet att det kommer gå så fort och sedan kommer det vara över, jag vill ha den här tiden att se fram emot det, vad ska man packa? Vad ska jag köpa? Räcker minneskortet? 
Vilket påminner mig om att jag måste köpa bussbiljetter, damn it! Första saken att fixa imorgon efter skolan, sounds good?

Anyhow, hoppas ni haft en toppenhelg. Kram 
 
 

Hello September

Tumblr_m9nsss2uko1qgsmnoo1_500_large
 
Första september idag, hösten närmar sig med stormsteg. Jag tycker det ska bli supermysigt och ser fram emot hösten 2012, för då ...
 
 
Tumblr_lvdk7swaq71r7r2j3o1_500_large
Kan man klä sig i fina stickade tröjor
 
Product-hugerect-47865-258-1346163164-2907cf3edef4924c1e9286a6747c2a67_large
Sitta inne och skriva i fina böcker
 
1513656-7-1346340109357_large
Höra regnet smattra mot fönsterbläcket
 
Tumblr_lurv5swcdh1qaxr3uo1_500_large
Gå på mysiga höstpromenader
 
Tumblr_ls6k1nlqvg1r0bd67o1_500_large
Dricka te i sin termomugg
 
Tumblr_lseiexfjf21qi23vmo1_500_large
Sitta ute på en bänk, avnjuta den vackra utsikten och skriva
 
Tumblr_m7dhvwbktx1r08ni6o1_500_large
Mysa ner sig i sängen med en bra bok

Tumblr_m9odi6bhyu1qlwf6ao1_500_large
Ta fina höstbilder

Tumblr_m9nw4blwg91rsyyyao1_500_large
Köpa fina böcker och planera roligheter

377143_313041522058888_1176070088_n_large
Vänta på bussen bland de vackra löven

Tumblr_l2ck9yompy1qay9xgo1_500_large
Läsa bra böcker

68539225549186622_gyiricsq_f_large
Klä sig i fina kappor och skinnjackor

Img_3261_large
Mysa inomhus med fint sällskap

Tumblr_lzdu4emet31qfdb60o1_500_large
Ta på sig sina favoritkängor

Tumblr_lseh4575s21qi23vmo1_500_large
Åka på roliga äventyr medan regnet smattrar mot biltaket

Tumblr_m7gankwc8y1qmjez3o1_500_large
Baka gottigheter

Tumblr_lmn3x0q1co1qd2vyuo1_500_large
Gå på bio i höstmörkret

Tumblr_ln7guf7w6y1qg2ktdo1_500_large
Åka buss i höstmörkret och se regndropparna på rutan

 
 
 
 
[Bilder: weheartit]

I miss our little talks

 
Tidningen prasslade till när vinden grep tag i den, sidorna fladdrade här och var innan jag grep tag i den. Hösten var här nu, löven var gula och röda och temperaturen var betydligt lägre. Ute på balkongen satt jag i stolen med en stor filt om mig och drack det heta teet. Höstvinden ryckte i trädkronans löv och i mitt långa hår.
"Fryser du?" Hans djupa röst fick det att pirra till i magen och jag skakade bara på huvudet till svar och tittade in i hans vackra, isblåa ögon. Ett leende spred sig över hans ansikte och han rättade till glasögonen. "Men om jag gör det då?" Han tittade länge på mig och jag bara log och öppnade min famn, inga ord behövdes. Sakta gick han fram till mig, han smekte lätt bort en hårslinga från min kind med hans varma handflata. Med sina lätt muskulösa armar lyfte han upp mig och lät sin blick vila på mig. Jag kunde känna hans hjärtslag mot min ena arm och lätt urskilja hans mintfyllda andedräkt.
"Jag vill inte mosa dig..." Mumlade han och satte sig ner i stolen och lät mig glida ner i hans famn.
"Finns värre sätt att dö på." Skojade jag lättsamt och log mot honom, han log svagt mot mig och lät sin ena hand vila på min högra kind. Tidningen rasslade till och fåglarna kvittrade, längre ner på gatan hördes röster och bilar. Mina andetag kändes lika högljudda som en skatas kraxande i tystnaden, men det var ingen obehaglig tystnad.
"Jag vill veta allt om dig." Erkände jag till slut och tittade nervöst på honom, inväntade hans reaktion. Han tittade fövånat på mig och rynkade pannan.
"Allt?" Han tittade på mig med huvudet på sned och jag nickade till svar. Jag lät min hand vila om hans haka och letade efter svar i hans ögon, svar på mina frågor.
"Jag vill veta vad du tänker på innan du ska sova, vad som får dig att le, varför du bor just här, varför du alltid häller ut den sista skvätten kaffe och varför du är här med just mig..." Jag tittade nyfiket in i hans ögon och såg leendet sprida sig över ansiktet och sprida värme. Försiktigt tog jag hans glasögon och satte på mig dem och lade huvudet på sned. Han skrattade till och kupade sina händer om mitt ansikte. Alla minnen kom med ens ifatt mig; när vi först träffats på caféet inne i stan där han råkat spilla ut sitt kaffe över min prickiga klänning, när han erbjudit mig att tvätta den åt mig, hur jag tackat ja och följt med honom hem till sin lägenhet, hur jag klivit in i porten och snuddat vid hans lätt muskulösa kropp, när vi stod i hissen upp till honom och båda var förlägna, när jag fick låna en utav hans rena skjortor medan min klänning tvättades, när han kokade kaffe åt oss, när vi slog oss ner ute på balkongen och pratade, myggen som kom och jagade in oss vid midnatt, doften av hans tvättmedel i min klänning, kyssen på kinden när jag skulle gå hem, promenaden hem klockan fyra på morgonen och sms:et jag fick när jag kom hem: Hoppas du kom hem säkert.
"Du." Sa han plötsligt och jag tittade förvånat upp. "Du är den som får mig att le, det är dig jag tänker på innan jag somnar..." Han log mot mig och smekte mig över håret. "Är det så konstigt verkligen? Att jag tycker om dig såhär mycket?" Jag ryckte på axlarna till svar och han kramade om mig, jag kunde känna hans skäggstubb kittla mot min kind och hans heta andedräkt mot min bara axel. Värmen spred sig i bröstet och jag kände mig sådär bubbligt lycklig, precis som när man är kär. Hans läppar var pressade mot mina nyckelben och fortsatte längs med halsen upp mot munnen, jag kände ett leende sprida sig över läpparna. Någonstans långt bort hördes sirener och påminde oss om verkligheten, men att leva tillsammans med honom var som att leva i en drömvärld.


 
 
[Text: Jag]
[Bilder: weheartit]
 
 

RSS 2.0