Pratet om min vardag

 

Hej hej colgatetänder?
 
 

I min sängbordslåda är det fullt med små ihopvikta lappar, alla dessa lappar har kommit från mina skolblock i skolan. Jag har en dålig vana att ifall jag får tråkigt på en lektion/orkar inte jobba så skriver jag random short stories eller bara små texter, vilket funkar jättebra (om man då inte ska läsa igenom en text eller något) för då tror de att man jobbar stenhårt, antecknar massa på genomgångarna och är allmänt duktig. Förövrigt leker våra mentorer diktatorer och min svenskalärare är supergullig och skojar med mig, livet rullar alltså på.

Imorgon har vi koopertestet (kill me already?!) men på plussidan slutar jag tio över två, score! Nu ska jag strax krypa till kojs och läsa i ett x antal timmar innan jag ska sova, godnatt!
 
 

Comments
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Sv: bra tips!! Brukar kunna vara positiv till mycket i livet, men just hösten är kopplad till en period förra året då jag mådde sjukt dåligt, så har liksom svårt att vara glad och tänka positivt.. men ska göra mitt bästa, haha :) kram!

Svar: Ååh jag förstår helt och hållet! Hade en sån period för ungefär 2 år sen, men det är en del av att växa upp -ibland är allt på topp och vissa gånger är allt en flopp... Hoppas du mår bättre nu i alla fall, prata med dina vänner! De vill nog inte bli utelämnade i de mörka utan vill hellre veta ifall du är ledsen, kram!
mariekexet.blogg.se

2012-10-03 @ 17:51:41
URL: http://mmiaas.blogg.se
Postat av: CJ

Maria, tusen tusen tusen tack för alla fina kommentarer. Jag blir alltid lika förvånad och glad när jag loggar in och ser 15 (!) nya kommentarer från dig! Att du ens tar dig tiden att skriva så fina ord, det är så gulligt av dig! Stor kram!

Svar: Åh men du förtjänar varenda ord och sen när jag har fullt upp i veckorna brukar jag alltid kika in men inte hinna kommentera, så på helgerna kommer mina "bomber" med kommentarer... Haha!
mariekexet.blogg.se

2012-10-07 @ 15:23:45
URL: http://cjs.blogg.se
Postat av: CJ

Haha, söta du! Tack för att du läser min blogg. :) Kram!

2012-10-22 @ 20:29:53
URL: http://cjs.blogg.se

Spread some love:

Name:
Here a lot?

E-mail: (Only I can see it)

URL/Blog/Tumblr/Twitter:

Comment:

Trackback