What's so wrong with that?


Musiken ekade ur högtalarna och munnen var torr. Nere i köket doftade det apelsinmarmelad och nyrostatbröd, osten som stod på bordet hade en stor skidbacke men vad spelade det för roll? Jag drog upp benen under hakan och tittade ut genom det smutsiga fönstret, solen lyste igenom trädkronan och på det våta gräset.
"Hur mår du?"
Ett lätt fnissande spred sig i rummet och jag tittade upp på honom. Han log mot mig och jag kunde känna det där välbekanta pirret i magen. Kanske var det såhär det skulle vara, vi två. Inget mera du och jag, utan bara vi. Han satte sig ned bredvid mig i sängen som var stökig, täcket hängde ner på golvet och lakanet var upprivet men det spelade ingen roll. Vi var unga och naiva, vi hade hela livet på oss att lära oss ett och annat.
"Jag mår bra." Svarade jag till slut och tittade in i hans isblåa ögon, hans leende blev det där sneda som jag älskar så mycket och han smekte min kind med sin varma hand.
"Jag har gjort frukost..." Viskade han och jag kunde lätt urskilja hans parfym, jag log när jag kände igen doften och lade min hand om hans nacke.
"Måste vi gå nu...?" Mina läppar var endast några centimeter ifrån hans, jag kunde höra honom skratta till tyst och jag behövde inte titta för att veta att ett leende spred sig över hans läppar. Försiktigt drog jag handen igenom hans blonda, yviga hår med min andra hand och tittade djupt in i hans ögon. Ingen av oss vek av med blicken, ingen gav en novis om telefonen som ringde i köket eller det rostade brödet som var klara.
"Vi har hela våra liv på oss, vi går när vi känner för det." Sa han efter den långa tystnaden och drog lite på munnen, jag besvarade leendet och tryckte mina läppar mot hans. Jag kunde höra löven följa med vinden utanför och känna hans händer om mig, kanske hade vi inte hela våra liv, kanske var det bara tomma ord. Men det räckte för nu, för nu var det vi två.


 
 
[Text: Jag]
[Bilder: weheartit]
 
 
 

Some people wait a lifetime


Lite sådär smått awkward, det är så jag funkar
 
 

Lately har jag börjat säga "Holy banana christ!". Inte logiskt någonstans i världen, men sen så är ju jag en sådan. Inte logisk någonstans. Den här dagen har varit bra, riktigt bra to be honest. Jag har skrattat så mycket så det känns i både käkar och magen, jag har varit lycklig och det har helt enkelt varit en superdag. 
 
Nu ska jag skutta iväg in i duschen innan jag måste kolla igenom morgondagens läxa! (Och sen ska vi inte ens tala om de 2 inlämningar och läxorna till nästa vecka...!)
Så ta hand om er så lovar jag att jag spammar er med nya inlägg snart!
 
 

In this non stop noisy world

 
Hej!

Skolan har rullat igång, det är full rulle igen! Flera läxor har delats ut, vi har börjat med inlämningsuppgifter också. Full rulle från start. Schemat är helt ok, slutar fyra en dag i veckan men går aldrig från 8:20 - 16:00, YAY! Förra terminen gjorde jag det 3 gånger i veckan, så känns skönt. 

Hade ingen matte sista timmen, vår lärare var inte här men ingen ville berätta det för oss. Så efter 20 minuter drog vi och fick reda på att han inte var i skolan, GREAT. Men fick lite sällskap till bussen som fick mig på bättre humör vilket var behvöligt, även på bussen av den finaste blomman på ängen! 

Nu funderar jag på att försöka renskriva en liten text, inväntar ett samtal (lite excited!) och under tiden fyller jag tiden med musik. Vet inte vad jag ska säga mer at the moment, så vi hörs snart, bye!


In the town 🚲
Pic from the other day
 

Tomorrow is another day

 
 
Hej!
Uppdateringen har inte varit den bästa, men å andra sidan är det inte långt kvar till skolstarten och jag njuter av att vara ledig och kunna göra vad jag vill, inte behöva planera utan bara ta det i min egen takt. Jag sitter här med ett solkysst ansikte och skrivet i en sliten bok. Jag kanske inte är brun som en pepparkaka, men jag mår bra i alla fall. Dagarna rusar förbi, två månader har snart gått sedan skolan slutade och jag vet inte hur det gick till. Jag sitter här och drömmer mig bort, tänker på roliga saker och på de där fina människorna som får en att le. Jag hoppas ni har haft det bra, att solen har visat sig för er med. Jag visar några bilder från mobilen som en liten kort sammanfattning!
1. Jag har promenerat i vackra Göteborg. 2. Fyndat i Göteborg!
3. Ätit världens godaste muffins! 4. Promenerat i mörkret
5. Beskådat en underbar kudde. 6. Kikat ut över hustaken
7. Besökt Kalmar och ätit glass 8. Fått vykort
9. Fikat med världens finaste. 10. Caféet
11. Gått på bio med världens bästa. 12. Lagt ner flera resminnen i min fina låda.
13. Badat med fin vän. 14. Promenerat med vän förbi gethagen
 
 
 
Förövrigt har jag lyckats få ett blodigt skavsår på hälen och renoverat mitt rum. Just nu så känns allt bra, jag känner mig inte skör som en vallmoblomma utan stark och självständig, precis som en prästkrage. Kanske låter det flummigt men den risken är jag villig att ta. Nu ska jag krypa till sängs och kolla någon bra film.
Hoppas vi hörs snart


RSS 2.0