Alex Gaskart + Union Jack

Tidsinställt inlägg

Fram                                       |                                     Baksida

Tygväskan jag gjorde på slöjden! Citat från finaste Alex () och Union Jack som en ficka på baksidan! Helt okej blev den ändå. 

Nu ska jag nog vara framme i Göteborg, snart blir det nog Liseberg och massa kul!
Puss på er!Toxic ValentineHej alla pigga och glada! 

Har ni haft en fin måndag?
Själv mår jag toppen nu, ett riktigt underbart avsnitt av TG har avnjutits och jag har ett stort fett leende smyckat i mitt ansikte och kommer leva längre! (Tack vare allt garv! )
Skoldagen idag har varit väldigt lugn och nice, varit underbart väder också!  Jobbat på min tavla idag och fick en massa komplimanger och shit, don't get it. Jag är asdålig på bild så fattar inte. D:
Men imorgon så drar jag på skolresa till Göteborg, nice!  Brukar ju kallas för Lilla London eller vad det är, haha, men ska bli kul! Liseberg, sjöfartsmuseet och shopping står på schemat! Ska bli grymt kul!
Kommer ett tidsinställt inlägg imorgon, kommer hem onsdagkväll men är ledig sen resten av veckan + måndag (som varenda annan svenne, haha)!

Ha det dunderbra, poss! 


 


Sometimes the things we can't change, end up changing us


Bild på en pudel. 

Hej allihopa! 

Är det bara jag eller har veckan gått otroligt fort?
Jag hann klart med väskan på slöjden igår (visar den kanske senare), klar med bildredovisningen (måste bara göra klart tavlan) och hade mitt sista matteprov i grundskolan.  (Låter sjukt konstigt att säga så, haha!)
Dagen har gått åt till att försöka fixa några bokrecensioner men har inte orkat göra så jättemycket, haha! Så fruktansvärt tråkigt. Och tänkte muntra upp mig och beställa väskan jag vill ha till skolavslutnigen (den är sååå lovely ) så finns den inte på lager. Fuck. 

Men som ni säkert ser har jag en ny design!  Vet inte om ni har märkt det eller inte tycker som jag men jag ÄLSKAR citatet högst upp, kärlek. 

Anyway, ska sluta skriva -hoppas ni får en fin lördagskväll! 


 


What do tigers dream of?Mina shorts jag köpte i helgen! Supernöjd! 


Mår ni bra allihopa?  Jag mår rätt bra! Haft en trevlig dag, på hemkunskapen satt vi ute i solen och fikade -riktigt nice! Och idrotten idag va göökul! 
Imorgon har jag bildredovisning + matteprov, matteprovet hoppas jag går bra (redvosiningen spelar på något sätt inte lika stor roll). Och imorgon blir jag nog klar med min tygväska på slöjden, great.
Och just det, vi facerapa Ellen fyra gånger idag på so:n.  Haha, hoppas du inte blev sur!

Känns som jag inte har så mycket mer att skriva här, återkommer när jag alltingen har något klokt att säga eller något kul! 


PS, snart kommer det nog en ny design!I've never kissed a snake


449164-11-1302109846645-n700_large
John Lennon 


Bild: weit.com


For me, you areHallå där alla glada & fina! 

Lite sådär dålig uppdatering
men jag har varit sjukt busy så jag hoppas det är okej. I helgen var jag i Kalmar (köpte bland annat tavlan på bilden) och promenerade lite på Öland i det fina vädret.  Sedan har jag haft franskaprov (nationellt, muntligt) som tydligen inte gick så bra, haha! Vår franskalärare var besviken så vi ska göra om det?! Aja, och ska redovisa mitt bildarbete på fredag och då är det även matteprov (hjälp mig!). Men nästa vecka drar vi på klassresa, nice! 

Återkommer senare, puss! 


 


Days filled with laughter


Min och Ellinors avslutningsmiddag på hemkunskapen.

Hej allihopa! 

Mår ni bra?
Har ni också lika fint väder som jag har? Soligt och varmt, härligt! Haft en härlig dag och en bra vecka, fullt upp men varit helt nice. I onsdags hade vi friidrottsdag, men umgicks med de allra finaste och hade toppen! Och nästa vecka blir jag nog klar med min väska på slöjden, lite halvfailad men det blir nog bra i alla fall!  Prov igår i svenska, hoppas det går bra!
Och nu känns det underbart skönt med helg!
VÅRRUSET 2011

Hejsan alla glada! :D

Igår var jag med fem andra
girls på Vårruset i Norrköping, det var skitkul! :) Hoppas de andra också hade kul, har kommer några slumpmässade bilder därifrån. 


Ellen & MiLinda & Evelyn


Jag, Ellen, Mi & Agnes


Mi var den enda frivilliga för att bli interjuvade av Sveriges Radio. ;)

Vårruset område


Efter loppet, en glad Mi och en fokuserad Ellen


Linda efter loppet!


Mi, Evelyn, Linda, Ellen & Agnes


Norrköpings Tidningar tog kort på oss!


Och Svenska Spel tog också kort på oss! 

Hoppas ni hade en fin måndag också! :)
Btw, vad tycker ni om våra snygga tröjor? Haha, Januaribarnen och de andra! ;) 


She was a day tripper


Imorgon så drar jag och fem andra brudar på Vårruset i Norrköping! :) Hoppas på fint väder och en trevlig dag (även att det går bra för mig under loppet!). Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran, så lite bilder kanske ni får minsann. :)

Helgen har gått otroligt fort, och denna vecka lär det vara fullt upp men that's okay. Ska nog dra och titta på en film nu, kanske (500) days of summer? Was a while ago... Eller så tar vi någon annan mysig film! :)
Hoppas ni har haft en fin helg och får en toppenfin söndagskväll!A mistake is always forgivable, rarely excusable and always unacceptable.Min dag har varit great, hade askul på lunchen och skrattat en hel del -en toppendag helt enkelt. :) Sitter verkligen inte fel med helg nu!
Sämst blogguppdatering men återkommer snarast, puss!"Keep calm and go to England."


 


Vilken tycker ni är finast? :) Själv tycker jag båda är otroligt läckra men vet inte which one to choose, så hjälp mig gärna! ♥

I am yours to keep

Tidsinställt inlägg


Tumblr | Weheartit | Ebay

Har sett väskorna på de två första bilderna för quite a while ago and fell in love, not weird huh? Men har inte hittat dem någonstans, och så igår hittade jag en på ebay (sista bilden med paljetter instead) och blev kind of happy. :) £5 ville de ha för den, tänkte den skulle bli perfekt till skolavslutningen tills jag såg att de inte ville leverera den utanför UK. Fuck. :(
Well well, keep on searching! (And I think I've succeeded!)Me and you, living under a paper moon

Bilder: tumblr.com

Hej allihopa! :) 

Mår ni bra allihopa? Haft en underbar helg?
I hope so. :) Min har varit toppen! Gjort en hel del stuff och äntligen bestämt mig om en grej! ;) Hoppas den blir av bara, ska fasen ligga i och vara envis. 
Och jag försöker hitta en avslutningsklänning, jag vet att det är ett tag kvar men känns bra att hitta en i tid så man vet att den passar och hitta accessoarer och sånt till. (För alla er som letar efter en klänning och vill ha en vit så har jag hittat en som liknar Kates bröllopsklänning, lite, check out yourself!)
Ser dock inte fram emot en hel skolvecka, suck. Men men, inte långt kvar till sommarlovet! Och jag älskar vårvädret! Själv lyssnar jag på finaste All Time Low och blir allmänt happy, märkte precis att den som skrivit lyricsen har gjort lite fel -gunna?! Hahaha, cute! Men på nästa ställe har den stavat rätt, haha smart! 
Aja, ha det fint och en bisous på det!


 


No one's got it all


I still have belief in us.

"You don't know what happened between us, do you...?"
"No, what happened between you two?"
"I don't know either... I wish someone knew, so I could get to know..."

Bild: tumblr.com

 


"That's not the right way to swag brotha'."Min man är rätt underbar. §

 


RSS 2.0