Now It's Only Me Against The World
Som en fräsch vind som alla uppskattar ~
Hade jag fel? Nej, precis.
Nu är världen i mina händer, nu ska jag göra vad jag behöver och vill göra.
-
Bild; weheartit.comLondon? Ja Tack!


Jag älskar London. §
Jag orkar inte det här mer, seriöst. Varje dag är en plåga i princip. Det enda som håller mig vid liv är mina tankar. Och det är även de som plågar mig. Jag hatar det här, jag passar inte in och det är sjukt jobbigt. Även ifall jag inte bryr mig om vad folk tycker så trivs jag inte, det är  h e m s k t här! Och allt här gör mig bara tröttare och surare, jag blir helt enkelt helt LESS på det här stället och allt som har med det att göra. 
Så om jag fick flytta till London och gå ut gymnasiet där vore fantastiskt, men det kommer inte gå tyvärr. Men jag skulle älska det, komma härifrån och få stå på mina egna ben.
Så, London nästa? Jo det vore härligt!
Love,
Monkey31:a Augusti

Hallå! :)

Har min dag varit bra? Hyfsad. Är jag glad? Nej. Är jag sur? Inte direkt. Är jag ledsen? Ja. Ogillar jag att det är svarta (jag är seriös, SVARTA) moln på himlen? Ja.

Förstår ni hur jag känner då? :) Haha, nej såklart inte. Det där beskriver väldigt dåligt egentligen. Skolan bestod av lite olika lektioner, som alltid. Va i gymmet på idrotten, nice. Och på musiken ska vi skriva en låt, vår handlar om mig och päron! (y) Hahahaha, vi hade askul i alla fall. :D Och engelskan var bara typisk, jaa... Och så hade vi några andra lektioner som jag inte orkar prata om. ;)

Vad jag ska göra nu? Ta det lugnt. Är trött, haha, konstigt nog. Ska plugga lite glosor ikväll och sådär, blir nog att gå och lägga mig tidigt ikväll med. (Har ändå inget att stanna uppe för...) Men see you later för nu ska jag fortsätta lyssna på mina älsklingar! :D Puss på dem!Bara för att jag vill se den
nu! Kärlek på den! :)
I'm On My OwnBild; weheartit.com


Love Me To Pieces


30:e Augusti

Heej! :)

Idag
har det varit skola. Kul? Sådär. Kommer jag berätta om dagen? Nej. För ärligt talat tror jag inte många orkar lästa det. Men jag kan säga 2 saker, en rolig och en tråkig grej. Vi fick köra basket på idrotten (ÄNTLIGEN!) och det tråkiga var att då var det brandövning. Så förlorade tid som vi kunde spelat på. :(

Hade asmycket energi på idrotten och efter, skulle kunnat köra i minst 1 timme till utan att bli trött. Men nu är jag asseg, suck. Och vad ska Maria göra nu? Plugga. Eller plugga och plugga, men kolla lite på läxorna vi har. Franska och engelska, engelskan brukar va lätt så tror det är det idag med. Men får se! 
Kommer in senare med ny energi. (y)


Bara för att jag vill ha en iPod och det vore härligt och ha en i såna här lägen.
Men ska köpa en någon gång i tiden, förmodligen.It's Not Raining, It's Me Crying


How to know you're in love?
Well, does your heart feel like butter sliding down hot toast when you look at her/him or think about her/him? If the answer is yes, well then you're in love.
Bild: weheartit.comPengar & Lycka

Köpa saker, det gör alla. Vissa gör det mer än andra, vissa köper dyrare än andra. Är det lycka?
Ifall jag får säga vad jag tycker så kan man bli glad en stund och vara stolt över det, men det försvinner senare. Riktig lycka går inte att köpa. Visst man kan köpa en tröja som man älskar och är stolt över, men förr eller senare kommer den lyckan att försvinna. Den glädjer en för en stund, men senare kommer man hitta något som betyder mer. Kärlek. Eller vänskap. Jag säger inte att man inte får vara glad över något man köpt eller sådär, men riktig lycka går inte att köpa. Ni vet, den där lyckan när man är nykär och har tjejen/killen man älskar mer än något annat. Eller bästa vännen man kan berätta ALLT för och som man kan gå igenom eld och vatten med.

Du kan inte köpa riktig kärlek. Du kan inte köpa riktig vänskap. Du kan inte heller köpa dig en familj. De är tre utav de sakerna som kan göra en riktigt lycklig! Man kan också bli lycklig av sina idoler eller att få åka utomlands eller att få bo i sin favoritstad eller sådär, men det bästa i livet är gratis. Det som gör en riktigt lycklig är gratis. Det är i alla fall vad jag tror, att få den man älskar får man kämpa för. Med egen kraft. 

Pengar betyder väldigt mycket idag, det har stor betydelse. Men det gör en inte lyckligare. Pengar gör en inte lycklig, man kan vara glad att man har pengar och att man kan göra saker men den lyckan försvinner efter ett tag. Och du kommer använda pengar för att göra dig lycklig, för alla strävar efter lycka. Du kommer säkert använda det på en resa och leta efter kärleken eller skänka till behövande och du kommer känna dig stolt över dig själv att du hjälpt andra. Så lura aldrig dig själv att du kan köpa lycka, det är omöjligt. Lycka måste finnas av en person, inte av pengar.Kärlek.


Vänskap.


Lycka kan inte köpas med pengar, den måste du hitta eller skapa själv.
Bilder; weheartit.com
(Förutom den sista på pengarna, den kommer från google tror jag)

Blev lite tankspridd framåt slutet men hoppas min poäng framgår!  :) Och ifall ni inte håller med får ni självklart kommentera och säga vad ni tycker! Jag begär inte att alla ska tycka samma som mig.
29:e Augusti

Hej, hej, kul, hej. :)

Hoppas allt är finfint med er och ni fick en toppenlördag! Fick jag det? Nää, knappast men får jag väl ta och leva med. Sovit gott har jag i alla fall gjort. Har ätit frukost, fixat med mina stackars skor efter kanotturen med skolan :( och tagit det lugnt. Nu hade jag tänkt att skriva lite och lyssna på musik. Vet inte vad som händer idag, får se vad dagen bjuder på!

Filosof-inlägget kom aldrig upp igår men jag skrev aldrig klart och framåt kvällen blev jag tankspridd, det kommer förmodligen upp ikväll!It's funny how simple you can break something without noticing it ~
Bild: Jag, tog någon gång i slutet av sommarlovet när jag var med kompis


Text
28:e Augusti

Tjoho! :D

Fy vad härligt jag har sovit! Gud vad skönt det var, igår var jag ju trött som en stork. ;) Sov nästan i tolv timmar, tog igen lite gammal tid från veckan och sådär förmodligen. Härligt! 
Idag blir det att ta det lugnt, har kollat film nu med på morgonen, ätit frukost och tagit det lugnt. Ska kasta ihop ett filosof-inlägg idag tror jag, har en del tankar som jag är redo att dela av mig med så håll utkik! :)

Nu lyssnar jag på musik och pratar med Josefine! :) Diskuterar och garvar lite, haha. (y) Och jag sitter och myser i älsklingströjan. § (Eller en utav dem...)
Men see you later mates! :)Älsklingströjan! *-* Eller en utav dem. ;)

Hur Kan Man Vara Någon Så Nära Men Ändå Så Långt Ifrån?


Take me to the place where I belong.

The ship went down, in the sea of sound ~Vilken Färg?

Om ni skaffade en iPod -vilken färg skulle ni vilja ha? :D Eller ni kanske redan har? ;)

Själv skulle jag vilja ha röd eller lila. :) Lila älskade jag från början men röd är ju röd... Haha. Låter det rimligt? Men jag gillar röd helt enkelt! Ska kanske köpa en att ha i London... (a)En Blöt 27:e Augusti

Hej där!

Vilken dag! Det är det första jag har och säga. Och då menar jag inte; åh vilken härlig dag! utan snarare ajgkilhaghaujh dag! Fy satan! Gah, jag är så glad att det här var gjort. Känns inte ens som fredag idag! Ja vad har jag gjort idag som är så hemsk då? Paddlat kanot med skolan. Kul.

Nej det började med att gå ner till badplatsen för att fixa kanoterna. (Jag hade motiverat mig på morgonen och försökt vara positiv, det funkade!) Vi fick först ingen kanot tack vare att alla blev upptagna men det fanns en kvar! Yippie! Eller, kanske var för tidigt för det... Jag blev glad att vi fick paddla tillsammans och slapp skiljas åt. Men det gick bra i början, paddlandet blev jobbigt efter ett tag för vi svängde en del och sådär. Jag fick dessutom sitta bak, inte kul haha. Sen lite mindre än halvvägs märker jag att det har kommit in rätt mycket vatten i båten! :o
Vi fortsätter paddla i hopp om att vi snart är framme (våra duktiga *host* lärare berätta inte vart vi skulle paddla eller någonting) så  vi fortsatte. Josefine blev lite galen ute på havet och sedan ser jag en står spricka i kanoten -TOPPEN! Vi har fått en trasig kanot. Vi paddlar på och humöret sjunker, vattnet kommer in och vi blir DYBLÖTA om skor och ben. Till slut kommer vi på land och då klagar vissa på att de har blivit lite blöta på skorna. Ja jo tjena, vi är helt dyblöta om skorna och byxorna var blöta upp till låren ungefär. Man hör från mina skor hur det låter för de är fyllda av vatten, kul. Blev i princip som en gummianka, lät väl som en när jag gick också. -.-
Vi fick grillad korv (oj förlåt, jag menar BRÄND korv) till lunch. Några andra klagar att de är jätteblöta och fryser, de var inte ens hälften så blöta som oss så ja...Vi försöker bli torra och snackar med lite andra kompisar. Sedan ska vi gå tillbaka igen och då börjar skorna i alla fall bli lite torrare (alltså = vattnet har åkt ut och det känns någorlunda bra) men då ska vi gå i skogen och sådär som vi har blivit informerade om! Eller inte... Jag blir dyblöt igen och det är en helvetsfärd tillbaka, sedan börjar det spöregna. Kul. Till slut kommer vi till skolan och vissa åttor kollar, vad då? Aldrig sett en dyblöt människa förut? Sitter och väntar på bussen som går om ca 35 min (vilket den aldrig gör, kommer aldrig i tid) och fryser. Sedan går jag och Josefine till bussen och väntar. Sen hem med bussen som kom försent, gå från bron (en bit, astrött också) men powerwalkar hem i princip. Får knappt av mig skorna, de är som sugproppar. Tar en dusch och värmer upp mig, äter lite och har kollat film. Blev att kolla älsklingen.
STOR BLÖT DISS FÖR ATT PADDLA KANOT MED SKOLAN!
Btw, kolla kanoterna innan. -.-

Kommer in snart igen med förhoppningsvis lite positivare stämma!

Randomtext


26:e Augusti

Hej där!

Hur har min dag varit? Den har varit okej. Ja okej, det beskriver nog dagen som bäst. Hade sovmorgon imorse, inte jättemycket. Istället för att börja tio över åtta började vi tio över nio. Tog en buss halv nio (som inte kom förrän kvart i ungefär) som var smockfull. Kul. Men fick en sittplats i alla fall och sedan var jag ensam med mina tankar hela vägen dit. Kanske inte det bästa menmen. ;)

Dagens ämnen var (hoppas jag kommer ihåg de för schemat är luddigt för mig! Haha, ska byta nästa vecka också): idrott, no, hemkunskap, so (samhällskunskap). När man säger det låter det som om det var ingenting. Men alla lektioner var en timme eller mer. Mitt humör skönk med dagen, på so:n var jag jättetrött. Får skylla mig halvt själv men japp. :) 

Imorgon
ska vi paddla kanot. Kul. Haha, naah har ingen vidare lust med det eftersom det regnat till och från de senaste dagarna. Men sen ska vi grilla korv och gå tillbaka igen. Nödvändigt? Inte direkt. Men får nog ta och leva med det. :) Det är en utav de minsta problem för mig just nu. Nog om det, ska fixa lite, öh, grejer (?) så ses senare!


En glad Maria när hon ser sin überfina nagel! *-* Thaha. ;) Mobba inte mitt öga som ser missbildat ut på bilden eller håret som står lite hur som helst utan tänk på nageln och leendet och hur mycket London/United Kingdom betyder för mig! :) §
Naglarna

Hej där!

Jag tänkte visa er mina boots (inte för att jag egentligen vara någon "tråkig" modeblogg utan för att jag älskar dem, haha nej kanske inte älskar men i alla fall ;) och tänkte ni kanske vill se) men nej då. Jag hade tagit kort och sådär, ska lägga in det. Går toppen tills jag för en gångs skull tar bort bilderna på en gång på kameran för jag vet att det alltid brukar funka, men inte den här. Får in alla andra bilder men INTE de och de råkade jag radera också. Toppen. Jaja, ni får se min älskade naglar istället. Haha.

Blev lite fail, den första jag gjorde och dessutom målade jag med vänster! Haha. ;) Men älskar de i alla fall! *-* Flaggans förtjänst det, haha.


Och på vänster hand. :D Den blev lite bättre och sådär, men älskar båda! *-* 
Och mina fingrar ser ut att vara asfeta. :( Haha, komplex?


Och på resten körde jag en mystisk blå. ;) Tänkte att det kanske kunde bli för mycket med flagga på alla (inte för jag har något emot det, hahaha) så körde bara på tummarna. ;) 

Är rätt stolt. :D Jag menar, jag är inget proffs. Jag brukar inte måla naglarna, har börjat nyligen så ja... :)


Vad tycker ni? Ser de bra ut? :D25:e Augusti

Hej där! :)

Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår! Förlåt! Tänkte göra det men blev inget. Tjaa, gick jag och la mig i tid igår? Kunde jag sova? Det låter vi vara osvarat, som den mystiska tjej jag är... ;) Men jag kan säga att jag frös imorse! Sover med öppet fönster och vara bara 20grade imorse! :| FREEZING!

Men idag då, vad har jag gjort idag? Skolan till att börja med. Vi fick vårt schema som bara gäller denna vecka! Sen ska vi fått nytt, nödigt eller? Jaja, vi börjar inte förens tio över nio imorgon! :) Blir lite sovmorgon då! Toppen. Sedan har vi haft livskunskap/mentorstid, språk (franska), lunch, bild, matte och engelska. Har varit rätt bra dag. Orkar inte gå in så ingående på alla lektioner och så mycket hände ju inte. Jo, jag och Josefine hade ju överdrivet kul på lisvkunskapen *NOT* så vi gjorde grimaser och massa konstigt till varandra. ;)

Sen
for man hem med bussen, åt lite och snacka. Efter det följde mamma med mig in till stan och jag fick mina älskade boots! :D HAPPY FACE! Haha, men de är sjukt snygga och jag love them! *-* Kommer bild på de senare och sådär... :) Velat ha de ett tag så är glad att jag fick dem! Köpte även ett halsband, det är som en bok. Passar mig (tycker jag personligen) eftersom jag älskar att skriva och läsa! Sedan har jag varit hemma, hunnit äta och sådär. Busy day helt enkelt. Ska snart hoppa in i duschen och stryka lite!


Hoppas ni haft en fin onsdag! :)


Nejmen hoppla vad kul. D: Älskar tröjan! *-* Naglarna med, thhaha. ;)
Lycka

Kan vara över något så stort men också så litet. Det kan man få från någon eller något. Den/det kan lysa upp en hel dag, ibland en vecka eller mer. Oftast betyder den/det något för dig som gör dig lycklig.
Vi ska inte låta andra klanka ner på vår lycka, de som gör de är inte värda din uppmärksamhet. Den som gillar dig för den du är kommer låta dig vara lycklig, för den vet förmodligen att du förtjänar det. Den ska du satsa på, inte sådana som inte bryr sig om dig. 

Vad kan man bli lycklig över? I princip allt. Ett band, konsert, vänner, pojkvän/flickvän, familjen o.s.v. Ifrågasätt inte din lycka, det är bland det dummaste man kan göra. Ifall du är lycklig kör på istället! Sitt inte och undra varför, det har du tid senare... Och innerst inne vet du, ifall det är ren riktigt lycka, varför du är lycklig.

Du kan vara lycklig själv eller dela din lycka med någon, själv föredrar jag att dela den med någon. Känns som den blir starkare (enligt mig) och ljuvare. Vem man väljer att dela den med är upp till en själv, men se till att det är någon speciell. Lyssna till ditt hjärta och du kommer göra det rätt valet.

Låt inte folk förstöra din lycka, den tillhör dig och det kan ingen ta ifrån dig. Sprid lycka och du kommer känna dig bättre, istället för att förstöra någons. Lycka kan vara över att man får sin favoriträtt till lunch eller att man får träffa sin älskling efter ett plågsamt år ifrån varandra. Det spelar ingen roll om det är något stort eller litet, det är ändå lycka. 
Det är en riktig lycka att få träffa sin älskling efter en lång tid.


Men kanske också vara lycka att få träffa/se sina största idoler.


Ja, körde ihop ett inlägg om lycka. Försöker bli bättre på att formulera mina tankar... Hoppas det blir bättre! Vill alltid utvecklas. :) 
Detta kan jag berätta för er är mitt huvudsyfte med bloggen, skriva mina tankar och få dela med mig och få höra andras kommentarer och lite sådär. Skriver även om livet och lite sådär men det här är i princip mitt huvudsyfte.24:e Augusti & Skolstart

Hej där! :)

Första dagen avklarad! Haha, om man ens kan kalla det dag? Gick bara till halv elva i alla fall. Bussen gick tio över så var social med lite kompisar och sådär. Trevligt. Har dock inte fått vårt schema så har noll koll, haha. x) Och skolan känns lite jobbig. Tråkigt. Men ska nog funka! Bara ett år sen gymnasiet och sedan London! :D (Om det blir som jag planerat! ^^ Vilket det blir om jag får bestämma!) Har ätit också, pappa gjort en asgod omelett till mig! Tro inte att jag är lat och inte fixar mat själv, det gör jag mer än gärna men pappa gillar att vara i köket. :) Den var asgod! Hade rädisor och majs i tror jag det var, det är godare än vad det låter. ;)

Nu ska jag bara slappa i princip. Lyssna på musik, lägga in bilder från kameran till datorn och njuta av att inte ha läxor, prov eller något sånt! ^^ Borde dock leta prao... Men ska höra med min bror om en grej och sedan ringa till ett par ställen!

Bara för att jag love min nya bakgrundsbild på mobilen! ;)
Haha, det är internet så ja, ni förstår förmodligen inte så mycket...
Randomsnack

Hallå! :D

Allt bra?
Toppen här i varje fall. Fy sjutton vad fort dagen har gått! :o Känns som jag nyss gick upp och jaa... Haha, och imorgon är det skola och jag har ingen vidare lust... Det sämsta just nu är att jag skulle skriva klart ett inlägg (filosof-inlägg) som jag börjat på för väldigt längesen, sen ser jag att det inte längre är kvar i utkast. Suck, vad typiskt. Får väl börja om på nytt, ska nog gå. :) För jag är på så bra humör!
Blir samma ämne igen, ni får se lite senare. ;)

Nu ska jag nog börja skriva på inlägget och sedan blir det duschen, stryka lite och kanske visa hur jag målade mina naglar! ;) Jag gillar tummarna, thihi! ^^ *-* Looove.Gammal bild några veckor innan jag gick på sommarlov, shit alltså! Känns som det var igår! Var en riktigt blekis. ;) Är inte så jättebrun nu heller (eftersom jag i princip är immun mot sol) men lite i alla fall. :D

23:e Augusti

Hej där! ;)

Om jag är trött? Njaa lite. Sov några timmar men det är priset man får betala om man går och lägger sig tjugo i fem. Men jag orkar inte med skolan, seriöst. Visst skolan är kul och sådär men jag skulle gärna ha lov ett tag till eftersom jag har haft mycket att gå igenom under lovet. Nu börjar allt bli bra igen men nu kommer skolan förstöra allt igen. >.< Jaja, sluta klaga nu. 

Idag blir det bara att ta det lugnt och sådär inför imorgon, måste nog fixa lite och sådär men blir nog bra. :) Är rätt happy nu i alla fall! :D Även fast skolan börjar imorgon och blablbalba, jag ska fixa det här! VI ska fixa det här! <3 Kommer nog skriva klart ett filosof-inlägg som legat i utkast i evigheter, haha inte okej! Får väl se vad dagen bjuder på... ;)

Får bli en bild på älsklingen också! ;*
Sovdags?

Hallå där! ;)

Nu ska jag snart ner i sängen och sussa lite. Skolan börjar snart och jag borde ha vänt tillbaka dygnen men har jag gjort det? Nej. 
Men tack alla som hållt mig sällskap! :) Och tack för att musiken existerar, omg! Vad vore jag utan musik?! Herregud...!
Jaja, varit rätt härligt även ifall jag inte hade sådan tur jag hoppades på. :)

Imorgon (eller idag...) kommer nog bli fixdag inför morgondagen = skolstart. *Suck* Men slapp ju i alla fall börja förra veckan! :) Det är jag MYCKET tacksam för! Nejmen borde nog sova några timmar nu. ;)

Ciao mates!Skolångest

Jag kan inte fatta det. Snart börjar skolan. Jäkligt snart. På tisdag för att vara exakt. Jag pallar inte. Jag orkar inte med det... Inte just nu, speciellt inte nu när saker och ting börjar reda upp sig... Är så damn lycklig just nu! Jag orkar inte med att skolan ska göra min oro större... Den som jag äntligen lyckats göra mindre.

Ja, jag har ångest. Just nu börjar jag bli lycklig igen tack vare 2 stycken och jag orkar inte bli ledsen igen... :( Vill bara... Åh, hoppas på mer tur ikväll!

Kommer nog in senare med lite som ni kanske förstår mer. ;)(500) Days Of Summer

När jag var på Hemmakväll med Josefine hyrde vi 500 days of Summer. Mest för att jag velat se den och så kom vi överens om att jag kunde ta hem den till mig och titta istället så fokuserade vi på de andra.
Igår tittade jag på den. OMG blir mitt första ord. :o Haha, den var helt underbar! Jag fullkomligt älskar den!

Filmen handlar om en kille och tjej, han blir kär i henne. Hon är i princip den han letat efter. Hon delar inte samma tro som honom, hon tycker man ska vara självständig och leva livet och hon ville inte vara flickvän till någon eller något liknande. De börjar umgås väldigt mycket och träffas, Tom, som huvudkaraktären heter, blir kär i Summer. Men det blir inte riktigt happy ending... I filmen får man veta vad som händer deras tid tillsammans och sådär.


Tom Hansen (Joseph Gordon-Levitt) & Summer Finn (Zooey Deschanel).

Ja, kanske inte världens bästa förklaring om filmen men det bästa som kom fram i skallen för tillfället. ;) Ni kan ju söka på den för att få bättre. Jag älskar den. Den var underbar! Ingen tråkig, långdragig film utan helt fantastisk! Komedi, drama, romantik -underbar blandning! Den får definitivt 5/5 av mig! Härlig musik och skådespelare! Älskar den! Om ni inte sett den -SE DEN! Ni kommer inte ångra er. :)
Klicka här för att se trailern! :)Vilken Film/Bok?

NÅGON SOM VÅGAR GISSA VILKEN BOK/FILM DET ÄR  SOM BILDEN VISAR? :D


Hittat bilden på google för er som undrar, inte jag som gjort. Så bra är jag inte, verkligen inte! Haha. ;)

Tävling

Hej hej! :)

Jag är med och tävlar hos Hanna om ett grymt coolt armband! ;) Rätt awesome vore det ha att bära det i höst. (y)


22:a Augusti

Hej där! :)

Känns verkligen lite som höst här idag, regnet har öst ner hela morgonen men just nu är det uppehåll! Igår så gick jag och la mig rätt tidigt och jag sov som en prinsessa! Hahaha, första gången på länge jag sover bra hemma. ;) Sov bra hos Josefine och när jag hade kompis men inte när jag sovit själv. Bevisar nog varför jag har ångest och sova. :| Men jag sov underbart, vaknade bara när jag hörde att det spöregnade imorse.

Idag ska jag nog kolla film igen, thihi. ^^ Vädret är ju inte tipptopp så blir nog mysdag inne. Vill vila upp mig innan skolan börjar. :) Och körde idioten nyss (kortspelet) och vann! :D Utan att fuska eller något! Är så damn stolt. Hahaha, jaja. ;)

Vi ses lite senare! :D Är ju på toppenhumör så bloggning kan det bli massor av! ;)


Bild från arkivet när jag ser riktigt happy ut! :DMysig Kväll

Men ey yo yo! ;)

Haha, Maria försöker leka cool(?). Lyckas hon? Ja. Hahahah, nej nu skojade jag bara. ;) Jag satte igång en film förut som vi hyrt (jag och Josefine). Velat se den ett tag och nu fick jag se den! :D Kommer ett inlägg imorgon om den, det förtjänar den!

Nu tar jag det lugnt, lyssnar musik och lite sådär -härligt! :) Nu är det bara att ta det lugnt innan skolan börjar och få vila ut sig så man klarar sig till höstlovet... *Suck* Jag kommer inte klara det. Hahhaaha, vilket självförtroende! Äh, får försöka men kommer nog va svårt ibland. Men värt ett försök. ;)

Vi ses imorgon! Nu ska jag ta och stänga fönstret för grannarna skriker och är allmänt jobbiga och sedan myyys resten av kvällen! ;)Hemma Igen

Jaao Maria is back home. *Snyft* Hahaha, det var grymt kul hose Josefine! :D Kollat film, myst, kollat lite grejer på datorn (thihi :$) och bara snacka och lite sådär! :D Såg på 3 filmer, Slumdog Millionaire, 17 again och Angus, thongs and perfect snogging. Min favorit är den sista! :D Sett den innan (hon med) och älskar den! Värt att vänta 1 år på den. ;) Glömde säga att vi garvat! Haha, riktigt kul var det!
Tack för en lyckad filmkväll! §

Och nu är jag hemma igen, vad har jag gjort? Kollat Top Gear, ätit mat, pratat i telefon med bror min och sådär. :) Härligt! Vad ska jag göra imorgon? Ingen aning! Uppesitterkväll? :$ Hoppas!

Men vi ses lite senare och hoppas ni har haft det bra!


Bara för att jag älskar bilden och jaa.. :) Filmen är inte så dum den heller! LOVE. §
Hos Tysken!

Hellu allihopa! :)
Jag sitter just nu hos Tysken, även känd som Josefine! Hon äter surt godis, hehe. ;) Intressant? Nej men roligt. Jag hann inte blogga imorse, dels för jag är seg på mornar och det är tack vare att jag vänt på dygnen, inte kan sova och Josefine valde en tidig buss och dels att jag inte hade tillgång till internet.
Och ja, jag missade bussen imorse. Smart. Väldigt smart. Eller inte. Typiskt att första gången man missar bussen ska vara när man ska göra något kul. :o Inte när man ska till skolan eller så. >.<
Nu ska jag sluta störa er. :D Skriver mer imorgon och sådär (kanske senare om ni har tur) men nu ska vi chilla! (H)
Ha det gött finisar! ;)


Beautiful Blogger Award

Hey! :D


Jag har tydligen fått Beautiful Blogger Award. Wow, känner mig hedrad(?). Dessutom har jag inte fått EN utan jag har fått två. :o Av både Josefine och Ebba. Vet inte riktigt varför jag fick det, men antar att de måste haft någon anledning. Och ifall ni två vill berätta det för mig vore jag tacksam. :) Men tack i alla fall.

REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. 
Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. 
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.1. Jag åkte egentligen inte till London i våras för jag gillar (okej ÄLSKAR) utan av en annan anledning.
2. Innan gillade (älskade) jag inte London som jag gör nu, var bara ett ställe jag gillade.
3. Jag plågar mig själv, seriöst. Ifall jag till exempel vet att jag ser en bild som plågar mig så tar jag inte bort den eller byter sida på internet utan har kvar den och plågar mig själv.
4. E.M.D. betyder i princip allt för mig, jag älskar dem! <3
5. Jag får ofta höra att jag beter mig som jag vore äldre, ca 18 år med de jag snackat med.
6. Jag har endast varit kär 1 gång innan. (Ja, jag är kär nu).
7. Jag gillar lite äldre killar istället för lika gamla eller yngre, just nu tycker jag de är på tok för barnsliga och omogna!
Jag ger awarden till Julia, Frida/Nezi, Malin, Joanna, Emelie, Evelina och  Julia! :)19:e Juli

Hallå! :D

Nu
har min kompis åkt hem, eller nu och nu. Var ungefär en timme sen. ;) Var jättekul att träffas och gissa vad?! Hon hatade mig inte! HAHHAAHA, fail Maria. (a) Jaja, vi har i alla fall haft det riktigt trevligt. Gått på promenad, snackat, tagit bilder, skrattat, diskuterade kollat film, spelat wii, kollat kataloger (skolkataloger från gamla tider, herregud! x) ) och lite sådär. :) 
Tack för dagarna! :D

Men nu ska jag kolla ifall vårt schema har kommit ut, börjar ju nästa tisdag! :( Ska se ifall det kommit, sedan har jag redan städat bort sängen och det efter kompisen (duktigt! Haha. ;)) och ska ta det lugnt resten av kvällen. 

Hoppas alla har det finfint!


Gammal bild från arkivet! Armbandet gjorde kompis min till mig! :D
Tagen med mobilen så dålig kvalité. >.<18:e Augusti

Hallå! :D

Blir ett litet snabbisinlägg nu innan min kompis kommer! Kunde inte sova jättebra inatt, vet varför men i alla fall. Sov jätteskönt imorse men sov kanske lite väl länge, haha. Har stressat som en tok för jag varit rädd att hon skulle komma tidigare! Hahaha, måste sett jättekul ut... ;) Men är klar i princip, tror jag? Annars så är det väl något som jag glömt som jag kommer på senare.

Ska bli kul att träffas, var ju ett tag sen. Jäkligt bra tag sen! :o Inte okej! Fattar inte varför jag är nervös, kanske ifall hon inte tycker om mig längre. :| Haha, får hoppas läget inte är så. Ska väl se till att håret torkar och kolla runt lite, får väl se när hon kommer. Sluta va nervös över att träffa din kompis! D: Hon kommer nog gilla dig för den du är, annars skulle hon väl inte föreslå att ni ska va? Eller hur? Hahahha, gud Maria vad du är fånig just nu! x)
Okej men vi ses nog imorgon! :D Blir nog inget mer idag, ha det finfint!


Vänner :)17:e Augusti

Goddag! :D

Uppdateringen har varit låg idag på grund av att jag gick och la mig rätt sent idag. Men sov i några timmar, gick sedan upp och åt frukost och läste lite. ;) Sedan spelade jag lite vem vill bli miljonär för mig själv, haha. Frågorna jag fick var busenkla och jag vann! Haha, jag fick massor med pengar. Va lite oseriös och körde att jag fick varenda peng, t.ex. fråga på 1000 kronor får jag 1000 kronor om jag klarar och på 2000 kronor får jag det också, så då har jag 3000. Haha, lite fail? Men jag skulle nog åkt utomlands och lagt undan till studenten och studerandet ifall jag vunnit på riktigt! :)

Sedan läste jag lite mer, det åskade och regnade för fullt! Rätt härligt att kunna sitta inne under en filt och läsa. Dock önska jag att någon höll mig sällskap, hehe... (a) Men sedan spelade jag lite wii och efter det blev det fika. Resten av dagen har jag städat mitt rum och lite sådär! Imorgon ska jag vara med en kompis, hon ska sova över så uppdateringen kommer nog vara riktigt låg! Kanske någon uppdateringar eller någon, men räkna inte med det. Annars kommer jag in på torsdag! :) 

Kommer in lite senare, ska nog avsluta mitt filosof-inlägg jag började med för några dagar sen och ett annat.Kanske kan bli som i slumdog millionaire? Vinna allt och få kärleken? Hoppas så... :) 
Och för er som inte sett den, SE DEN! Haha, den är hur grym som helst!
iPod

Vilken skulle ni helst vilja ha? :D
Kommentera.16:e Augusti

Hej där! :)

Regnigt, grått och lite kallt är det här idag. Inte det roligaste när man haft strålande sol och mer än 35grader i solen dagen innan, men då känner man sig riktigt nöjd att man tog vara på det. :)
Gick och la mig tidigt igår, trodde jag skulle kunna sova men neej då. Suck. Försökte men nej, varför inte? Jag är trött och jaa, jobbigt. :( Hoppas det ordnar sig tills skolan börjar bara! Annars lär jag vara stendöd, haha.

Har varit och klippt mig, tog lite på topparna och luggen bara. Ville inte ändra just nu, gör det längre fram istället. ;) Resten av dagen har jag bara varit inne och myst! ^^ Spelat wii, gosat med kisse och sådär -haha. Låter bra va? Det var härligt i alla fall.
Ska ta och kolla praoplatser nu! Har inte fixat någon än, FY MARIA! :o Haha. Ses senare, ciao mates!
Dagens Citat(Stod på engelska från början och som alla vet låter allt coolare på engelska! :D Haha, yeeeeeees så är det! :) ).
15:e Augusti

Hej där! :)

Hoppas ni hade en finfin lördag! Och jag hoppas även att er söndag varit toppen! Om inte hoppas jag den hinner bli bättre. ;) Stannade upp rätt sent igår, gjorde 2 inlägg som jag inte gjorde klart för att jag inte kunde koncentrera mig. Vill inte tillägga något.

Idag har jag ätit, kollat film, fikat, solat (varit ute och läst, kollat i tidningar) och bara tagit det lugnt. :) Faktist inte tänkt överdrivet mycket, vad har hänt? Kanske för jag inte sovit tillräckligt? Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig tidigt så jag inte BÖRJAR tänka. ;)

Kommer in senare, ha det fint!Bild från när Mi och jag var i stan, hehe. Har inte tagit många nya, så tar denna. Seriös bild, haha. Nejmen hur kul är det att va seriös ifall man ser ut som en apa? O.O 


Just det! Imorgon ska jag klippa mig. :) Blir att ta topparna och luggen, blir inte att ändra något imorgon.

Kvällspyssel

Godkväll allihopa! :)

Jag hoppas ni har haft en finfin, öh, lördag? Det är lördag idag va? *Kollar-almanackan* Japp, lördag! :D Haha, förlåt men jag har noll koll! Och det är inte bra eftersom vi börjar om drygt en vecka! D: PANIK! Och Maria har inte fixat praoplats, herregud! Men får inga svar och ifall jag får det blir det NEJ. >.< Ska fixas! 

I alla fall, jag har precis kollat klart film med mor min. :) Spenderat dagen med familjen, rätt nice. Sen när skolan börjar kommer man inte orka med så mycket och bli sur hursomhelst, haha, kanske inte riktigt men i alla fall. Vi poppade popcorn och myste till det. (y) Hoppas på fint väder imorgon och härligt humör! :D OCH att jag fixar praoplats, eller en åtminstone. ;) Eller något, haha.

Ska fortsätta min lördagskväll med lite musik och sådär. Hoppas ni har en bra lördagskväll! :)Bild från när Mi och jag var! :D Även hon som tagit bilden. Och jaa, jätteseriös är jag. :)
14:e Augusti

Hej där! :)

Kan säga en bra sak till er på en gång, jag kunde faktist sova inatt! :D Okej, inte en sådan underbar sömn men sov i alla fall några timmar, nice! (y)
Idag har jag tagit det lugnt, kollat tv, läst, varit ute och njutit av vädret (dryga 35grader! :D), spelat lite wii och umgåtts med familjen! Härlig dag faktist. Nu kollar jag däremot lite kläder (inte bra Maria, inte bra -haha) och lyssnar på musik.

Är lite trött dock, behöver nog ta igen det lite men inte idag! :D Ikväll blir det annat! Men kommer in snart, ska fixa lite. Men snart kommer jag in med lite rolig uppdatering, tror jag. Ikväll kan det nog bli en del också. ;)

Hoppas ni har det bra. 
Over and out. §


God Natt?

Godkväll! :)
(Passar väl rätt så bra att säga nu va?)

Jag
ska väl snart sova antar jag, rätt sliten eftersom jag sovit dåligt de senaste dagarna. Sitter och kollar runt lite och chattar med folk, hittat en del snygga kläder... Som jag inte har råd med... :( Men får se hur det blir! Kanske kan bara titta, inte köpa -hehe. Kanske kollar på någon film eller tv ikväll. :) Blir nog bra, rätt trött.

Imorgon kommer uppdateringen vara mycket roligare! :D Är glad och sådär, lite motiverad! I alla fall för idag, kan ju ändras som förr. Men ses imorgon, har inte mycket att säga. Ville bara visa att jag inte dött av sömnbrist, hehe.Fredag Den 13

Hej där! :D

Idag är det ju fredagen den 13, man tror säkert om man läst det förra inlägget, att det verkligen satt sina spår på mig -hehe. ;) Men nej det tycker jag faktist inte. Jag är riktigt lugn, har varit ute och njutit av solen och kollat lite tv och sådär -mår faktist rätt bra nu när allt kommer omkring! :) Visst liiite trött kanske jag är och tankarna virvlar och jag har mina bekymmer, men just nu känns allt okej. 

Och bara för jag har lite tråkigt och inte har något bättre för mig kan ni va med och rösta lite här! :D Det är bara på skoj, inte någon nellytävling eller något! ;)


Omröstningen Gilla/Ogilla Mönstrade Leggings? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

 

 

Jag säger nog gilla. Fatta va ballt det kan va till t.ex. en jeansshorta. ;)


Jag vet att mitt syfte med bloggen inte är att diskutera mode utan att jag vill sprida mina tankar och sådant som andra också gillar, men någon gång ibland får man väl göra något ut över det normala -right?13:e Augusti

Hej där! :D

Hoppas allt är bra med er, att ni sovit gott och haft en underbar dag än så länge! :) Jag har, jaa, för att vara ärlig haft det skit! Haha, jättekul Maria... Jag kunde inte sova igår, va trött eftersom jag sovit dåligt de senaste nätterna. Inatt kunde jag inte ens somna, försökte och det var omöjligt. Kolla på klockan efter legat och vänt på mig, lyssnat på musik och sådär -klockan var fyra. Till slut somnar jag typ vid, niotiden -en kvart. Wiehu. Så ja, jag har inte fått någon toppenstart direkt!

Men det konstiga är att jag inte känner mig trött. :o Haha, hur sjukt är inte det? Sovit en kvart och känner mig inte trött -herregud. Har ätit frukost, kollat på tv och sådär. Skicklig som man är har jag fixat något slags utslag som man får av oro/stress. Toppen. Jag har redan gjort mitt liv till skit (nej inte jag men i alla fall) och allt crappy händer nu och så ska det här toppa allt! Det kliar, har på någon grej, så kommer det utslag på andra ställen -det gör det lättare att sova. Verkligen. Och hur kan man vara stressad och oroad på sommarlovet? Det är bara jag som lyckas med det, seriöst. Haha.

Ska kolla lite tv och sedan gå ut och njuta av vädret. Värsta är att jag började bli så positiv och sådär igår, som jag brukar vara. Hej då blev det till det, gah! >.< Men uppdateringen kommer nog vara låg idag, dels för det vackra vädret och vem orkar höra på hur depp och skit allt är här? Hahahaha.

Ha det bra! :)


Finisarna får stå för bilden. :D Rix Fm! <3
Dagens Citat


12:e Augusti

Hallå! :)

Förlåt
att jag inte uppdaterat idag men jag har gjort annat! Kan berätta lite om vad jag gjort idag. ;) Mest chillat egentligen men det är nice! 
Igår kunde jag inte somna. >.< Fy vad typiskt! Va jättetrött och sen började jag sms:a och kunde inte somna! Något djur eller något bet mig överallt också så det började klia, gjorde inte allt bättre direkt... Så där låg jag, helt klarvaken och att det kliar och är trött -toppen. Till slut somna jag i alla fall, men var sådär jobbigt... Somna, vakna, somna, vakna... :( 

Skulle egentligen gått på stan med Josefine men blev inte så. ;) Så jag låg kvar lite och sov, eftersom jag knappast fått någon sömn den natten. Gick upp halv elva ungefär, åt frukost och kollade lite på tv. Sedan tog jag en dusch (försökte skölja bort mina tankar ett tag, gick inte någon vidare) och sedan åt jag lunch. Gick ut och la mig i solen, var så himla skönt! Var ca 35grader i solen idag, tack! *-* Låg och läste och sådär, fikade lite sen och fortsatte ligga i solen och läsa. :) Tror nästan jag somnade ett tag. ;o Haha.

Har precis ätit, spelat lite wii innan det. Min dag har varit jättebra! :D Väldigt positiv också, min positiva anda har kommit tillbaka -toppen! :)
Vad har ni gjort idag?Åh vad mysigt det skulle varit att ha picknick med någon idag! ;) 
Tänkte på det när jag var ute, att man skulle spenderat dagen med någon speciell... §


Kommer in senare och babblar lite! :D


Edit: Datorn hakade upp sig när jag skulle lägga till e:t efter lit. Så jag gick iväg och tog en glass och kollade på Top Gear och blev glad igen! :D
MuppoBilden bara: hej hej jag är glad! :D

Är jag glad? Hmm om jag visste vad som hände efteråt så skulle jag nog va överlycklig, haha! ;)

 

~

 

Jahopp här sitter jag. Tråkigt har jag. Och fyi, jag sitter på golvet. Ser säkert askul ut när jag sitter här och skriver, med tanke på att jag sitter framför skrivbordet och inte med någon laptop -hehe. Funderar på att stalka Josefine imorgon, haha! x) Nej nu var jag oseriös, eller kanske liite seriös. Har inget bättre för mig och ifall hon tackar ja så hänger jag på! Inte orkar jag sitta instängd med mina jädrans tankar, det gör jag alldeles för ofta.

Jag skriver kanske något filosof-inlägg senare, men är så trött så tror inte det. :| Att va uppe till typ kvart över fem och inte kunna sova och sen när man väl somnat bara sover i några timmar, man blir liiite sliten. ;) Men jag har en aning att det kan bli så igen innan skolan börjar...


Love


Is This The End Of The Road?


Jag är verkligen helt och hållet... Ja.

Jag behöver nog åka utomlands, försöka slippa tänka på allt. Vart? Australien. Det skulle sitta perfekt. Verkligen.Död Torsk

Hej där!

Kan meddela er att jag gick och la mig sen, vid fem över fem stängde jag. Och så hörde jag ett tag innan att de lämnade morgontidningen, haha. Gick och borstade tänderna och lite sådär, sedan skulle man sova också. Hmm... Det gick sisådär, men somnade till slut. ;) Vaknade dock av någon sopbil eller något, men gjorde inte mig något. Klockan var tjugo över elva, gick upp. Är säkert som en död torsk. Haha.

Funderar på att ge mig ut och springa, vädret är rätt bra och kan väl vara bra att försöka göra något så man inte sitter instängd med sina tankar -right? Eller är det inte smart att ge sig ut ifall man är en död torsk? Haha. Får se hur uppdateringen blir idag, inte sån där jättestor lust att blogga...

Men ska försöka ha en bra dag så ses vi! :)

Vad ska ni göra idag btw?


Sova

Det börjar ljusna, varför sover jag inte? Jag borde, kan inte och gah. Räkna inte med jättemycket uppdatering imorgon -förlåt! :( Men varför låtsas vara glad i bloggen fast man inte är det?
Äh, ska gå och FÖRSÖKA sova åtminstone.
God natt.

11:e Augusti

Hej! :)

Jag måste vara den som gör tidigast inlägg idag, haha. Sitter fortfarande uppe. Borde jag sova? Förmodligen. Vill jag sova?  Verkligen inte. Har jag tråkigt? Inte direkt. Haha, då vet ni hur jag har det. ;) Fryser dock liite, inte okej. Kan inte, tjaa, någon komma och värma mig? Haha. Kommer vara heldöd imorgon.

Det här kommer nog bli svårt att vänja sig av med när man börjar skolan. >.< Dessutom har jag min andra dåliga vana också, jösses. Kommer in imorgon någon gång och säger ifall jag är heldöd eller bara en död torsk, hehe. ;)

Hjärnkris!

Hej där! :D

Tänkte skriva ett sånt inlägg nu, började bra och slutade katastrof! D: Hahaha, seriöst! Blev jättebra inledning och sen blev allt SKIT! >.<' Så tar det imorgon istället. :D Vill hellre publicera något bra än ja... Skit, haha. (y)

Så jag låter några utav mina favoritpojkar förgylla detta inlägg. :) Åh, det är för härliga! Ni har förmodligen sett de här förut, om inte -kolla! :D


Älsklingspojkar... :') Hoppas ni gillar det!
Nu ska jag göra en massa annat, har lite planer... :) Men vi ses imorgon, tjullellu! :D
Sammarbetar Inte

Hej där! :)

Låg uppdatering idag, har tänkt flera gånger och börjat med att skriva ner mina tankar och sådär i ett 'filosof-inlägg'. Men min hjärna har helt enkelt inte velat sammarbeta med mig, den har rusat iväg i andra tankar och har varit allmänt jobbig, haha. Kan helt enkelt inte samla mina tankar riktigt nu vilket är lite tråkigt... Ska försöka samla ihop dem lite och fixa det till senare! :D Filosof-inlägg alltså.

Men
vad gör jag då? Sitter här, lyssnar på musik och suckar för mig själv. Haha, okej inte det sista. Men ska försöka samla tankarna nu! :)

Favorit i repris, älskar bilden! § Tänker speciellt på... Ja, minnen... §


10:e Augusti

Hej hej! ;)

Tisdag idag va? Haha, tror så i alla fall. Igår gick jag och la mig rätt tidigt dock har jag inte alls sovit bra inatt. >.<' Sovit, vaknat, varit vaken ett tag, somnat om, vaknat, varit vaken ett tag och somna om -så har det varit, inte kul. :( Menmen, är rätt pigg nu i alla fall! Har kollat lite på tv och ätit, nu ska jag nog fortsätta med lite pyssel(?). Vädret är lite halvkonstigt, mörka moln och lite soligt, och på andra ställen är det lite blå himmel. Kanske drar ut senare. :)

Nu ska jag som sagt fortsätta med mitt "pyssel" = fixa praoplats, duscha, läsa och lyssna på musik! ;) Har inte så mycket inplanerat, skulle varit med kompis men ställde in för vill inte smitta henne. >.< Men ska ringa/maila till praon nu! :D

Uppdaterar senare med kanske filosof-inlägg ifall hjärnan tillåter det, haha!Förra gången praoade jag på Coop. Haha, man hade i alla fall saker att göra. ;)

Har ni något tips på någon bra praoplats?


Just Me And My Converse

Hello mates! :D

Hoppas ni fått en fin måndag! Min har varit, konstig? Varit väldigt bra och väääldigt dålig.  Menmen, that's life I suppose. ;) Dagen har varit seeeg och regnig, kanske därför den varit seg? >.< Men jag har försökt fixa praoplats, gått sådär men hoppas det ordnar sig! Börjar bli lite trött, kanske för man är depp och har ont i käften + halsen? Tar faktist på krafterna att deppa och ha ont, tro det eller ej! ;) Är det vetenskapligt bevisat? Nej. Men jag tycker det.

Tänkt
att skriva filosofinlägg (som den jävla filosof jag är som en tysk säger till mig, haha §) men min skalle har varit helt rörig! Brukar kunna kontrollera det någorlunda men inte idag, tyvärr. Gillar att få dela med mig av mina galna tankar, haha. Kanske gillar ni att läsa det? Jag vet inte. Ska nog ta och lyssna på lite musik och FÖRSÖKA tränga undan mina tankar, haha.

Ses imorgon istället. :)Converse § Bilden hittade jag här.


Minnen blommar upp nu... <3 London, jag vandrade omkring i mina röda converse och ...Text


Texten,
Favorit I Repris?

Hmm, känns som det passar in rätt så bra nu.

Kärlek. (Bara att klicka och kolla, bläddra upp lite också!)
Btw,
mitt rum luktar läder. Kul.
Dagens Citat


9:e Augusti

Hej där!  ;)

Hoppas
allt är okej med er och att ni fick en finfin söndag! :) För mig själv ser det ut såhär just nu; ont i käften, fortfarande sjuk (dock bättre), uttråkad, ledsen/sur och skratthumör.
Hahaha, hur kan man vara sur och ledsen men på skratthumör? >.<' Jag var hos tandläkaren imorse, skulle vara där tio över åtta. Jag fick komma in fem i halv nio, lyckat. (y) Men det är okej ändå. :) Satt och lyssnade på Rix Fm under tiden -nice! Sedan fick jag komma in, laga tandställningen och spänna åt. De tog även bort gomfjädern, den kommer jag INTE sakna. Åh vad härligt! :D Tandläkaren nynna med, som vanligt. De kastade även in massor med pryttlar i munnen, kul när man är sjuk. >.<'


Men i alla fall, när jag kom hem gick jag och la mig igen -haha! Vad då? Jag var trött! >.<' Och dessutom vad ska man göra klockan nio? Precis. Nu har jag fikat och sitter här, lyssnar på musik. Idag ska jag maila, städa, lyssna musik, tråka, lyssna musik, maila och fixa praoplats! HJÄLP! MÅSTE HITTA NU! Haha, det är vad jag tänkt att göra. ;)


Vad gör ni en måndag som denna? 

OCH jag kan stolt säga att min shoppingabstinenes börjar ge sig! :D Inte så sugen på det längre. >.<' Vill bara ha ett par strumpbyxor och ny bh så är jag nöjd! :D Goodie.
Jag saknar London... :( § Det är fint där till och med när det regnar... (Okej, jag har aldrig varit där när det regnar men det tror jag säkert! >.<' Shit, tankar kom upp i skallen som inte bo
rde det! :o DAMN! SLUTA TÄNKA! Och framförallt SLUTA skriva! ;o)

Seg Apa

Hej hej! :)

Jag sitter här nu, börjat kolla på en film för ett tag sen. Ska nog kolla klart den snart, men kunde inte koncentrera mig... :( Skallen är fylld med tankar, de tränger ut ur öronen. Haha, nej det syns inte men känns så. Undrar hur en skalle kan rymma såhär många tankar, men mitt svar blir detsamma. Det kan den inte.

Ska
till tandläkaren imorgon. D: Har inget emot det men när man är tjock i halsen är det inte det roligaste. Speciellt inte att man ska vara där tio över åtta. Och inte med tanke att jag la mig efter tre idag och sov knappt mer än 5 timmar. Toppen. Och jag är helt plötsligt inte alls sugen på att blogga. Var det förut som ni kanske märkte men nu har jag någon dålig vibb över mig... :( Halsen tjock, tårar rinner, tankarna virvlar omkring och jag är less. Ja, less. 

Hoppas ni får en bra söndagskväll! Hörs nog inte mer idag, orkar nog inte...


Älskar det som står på tröjan, egentligen inget speciellt men betyder MASSOR för mig... §
Dagens Citat


Rix Fm Festival

Hej! :)

När
jag var på Rix Fm Festival i Halmstad så var det ju bara underbart. Det säger jag. Men gud vad det finns irriterande folk överallt! Gud, jag måste bara ta och skriva om det här.


Som ni
säkert vet (ifall ni inte gör så berättar jag nu) så får man stå och vänta vid scenen, längst fram, ifall man vill ha den platsen. Annars är den upptagen senare. I Kalmar förra året var det tjejer som satt och väntade från klockan 12 och festivalen började klockan 19! Förstår ni då? Jag vet inte hur länge folket väntat i Halmstad eftersom jag inte kom lika tidigt men antar att det var något liknande. Jag stod och väntade i över en timme i alla fall för min plats, den var rätt bra faktist. Några människor framför och sedan scenen. Men sedan när E.M.D. ska uppträda så kommer en kille och tränger sig fram, ja, TRÄNGER sig verkligen fram. Han "råkade" till och med ta på min mage. Eftersom jag tog kort blev jag lite småsur för jag blev distraherad. I alla fall står han till slut längst fram och dansar och hoppar, respektlös? OHJA!

Alltså visst, jag förstår ifall man vill se så bra som möjligt och ifall man gillar dem. (Vet inte om han var seriös eller inte men i alla fall). Det är OTROLIGT respektlöst att trycka sig fram och ta någon plats som en har stått och 'paxat' hela dagen för att ha. Jag blev lite sur, då kunde jag gjort så också men jag vet att de andra stått och väntat för att få den platsen och förtjänar den. Nej, jag tycker inte det var okej. Stå och vänta eller låt de andra ha sin plats!Rix Fm Festival Halmstad Del 3

Hej där! :D

Här kommer tredje och sista delen från Rix Fm Festival i Halmstad! :) Minne för livet! <3 Kanske skriver något smått om vad vi gjorde i Halmstad sedan också... :) Men hoppas ni gillar sista delen!
(Och jag tog inte med så många bilder, brukar ju lägga upp så många när jag väl gör det -haha! ;) ).
Sist ut var E.M.D. Det märktes att de var dem som lockat mest folk, alla stod där och sa i kör "E.M.D., E.M.D., E.M.D.!". Det är en mäktig känsla och man känner hur lyckan bubblar upp inom en. Christian och Maria skojade såklart med oss "okej, men då ses vi på efterfesten", haha typiskt. Men sedan skulle de presentera och Christian säger då: "Okej, jag har en öronpropp jag sätter väl i den så jag har någorlunda hörsel efteråt." Maria: Kan inte jag få den? Snälla! Jag lär behöva den." Haha, men hon bad om oss om hjälp att presentera dem! :D Det gjorde alla mer än gärna! Killarna kom ut på scenen och jag fick världens flahback, jag såg framför mig hur allt gick till väga förra året... Hur de kom ut med ett leende på läpparna och började sjunga på Jennie let me love you. Men plötsligt vaknade jag till i nuet, där stod de. I andra kläder, fortfarande leende och förmodligen glada över hur många som kommit. De sjöng, alla som stod långt fram eller hyfsat till gjorde det med. De hade sådan utstrålning, publiken var med och det var älskvärt. Jag tog massor med kort och log som en galning, jag älskade det! Jag ÄLSKAR det! <3


Älsklingen! § Huwa vad fin han var! *-* Eller snarare ÄR. Gud, han såg ännu bättre ut live! §


Finaste Mattias! :* Och ifall ni undrar om systemkameran, det var pressen. ;) De stod längst fram vid scenen och höll upp sådär utan att ha en aning om hur det blev, hahaha. x)


Awwie, snygging! *-* § 

Älskar er alla tre! §


Sedan så snackade de lite med oss, eller vad man ska kalla det. De är verkligen proffsiga, får med sig publiken och det blir inte pinsamt. Kommer ihåg det Erik sa som fick mig att le och tänka: JAA, vi med! Det löd såhär: Jag har sagt till killarna hela sommarn, jag vill ut och turnera! Jag saknar det så! Och då log jag som en galning, jag bara ropa någonting och höll med. Sedan började de sjunga på Save Tonight, det spelade jag in men ljudet blev lite sisådär... Lite synd. :( Men det var awesome i alla fall! Levde verkligen just då fullt ut och det var hur härligt som helst!


Älsklingarna! :)

Sedan så sjöng de Im yours lite. :D För att få in sommarkänsla. Hela publiken var med och det var underbart! Feelingen, sången, killarna -ALLT! <3 Vi sjöng, de sjöng och stämningen var på topp! Sedan sjöng de lite på en annan låt och innan de var tvungna att dra tog de Baby Goodbye. Bra avslutningslåt? Ohja. Ingen ville att de skulle gå, INGEN! Det var bland de bästa dagarna i mitt liv! <3 Musiken, känslan, festivalen och helt enkelt allt! Kommer aldrig glömma dagen. (Kanske kunde förklarat allt bättre men just nu går det inte, så mycket känslor och sådär...)


Och kör på denna som sista bild -älsklingar! §


Stan Med Mi 7/8-10 (Bildexplosion)

Här kommer bilderna från igår! :D Vi tog massor med bilder igår innan bussen gick! ;) Finns inget annat kul att göra i denna håla! >.<'

Karatespark! ;)

Mi försökte rädda Rapunzel, haha. ;)


"Rapunzel jag kommer!"


Hmm, vi testar väl dörren istället då!


Mi knackade vänligt på. :)


Vi gav upp Rapunzel som inte ville släppa in oss, gick istället till kärlekssnåret. ;) Nej, det heter inte så men jag tyckte det lät bra! Romantiskt att gå där ...
Ansträngande! :o Sprungit upp för trappan -haha. ;) (Nej, vi var inte seriösa!)


Men var värt det! :D FREEDOM! Powder to the people! Haushaushaus, nej jag menade faktist POWDER och inte POWER. Så ni inte tror att jag skrivit fel. ;)


Sötis! :')
Cooling? ;)
Okej seriöst, det här måste vara världens fulaste och mest udda skylt i världen! x) Herregud! Vem vill se en sådan? Haha.


Oh yeah! ;) Haha, visst ser hon liten ut långt ifrån? ;o Haha.


Eh ja, blev lite kär... *-* Fint ju! :D Speciellt i två länder... §


Haha, klockren! ;)


Lite mer seriös. :)
Blev lite suddig, skit också! >.<' Jaja, den funkar.


HAHAHHAHAH, OMG IGNORERA MIG! TACKAR SÅ MYCKET! Men vad då? D: Det hade regnat i princip hela dagen och min lugg klarade inte av det. >.<' Typiskt, jaja. Ju mer jag tittar ju mer irriterad blir jag, gah så ful jag är. O.O Jaja, Mi är söt i alla fall! :D

Det var bilderna från igår, japp! ;) Blev rätt mycket men eftersom smart head Mi inte vill ta emot bilder när man skickar så får jag göra såhär. >.<' Men ni kan ju bara skippa att läsa alla ifall ni inte pallar! ;) Vi hade kul i alla fall! :D Du får komma och besöka mig när jag flyttar! Haha. 

Puss!


8:e Augusti

Hej där! :D

Egentligen
var det ju 8:e Juli när jag skrev igår med, men i alla fall! ;) Uppe med tuppen? Nästan...
Gick och la mig tio över tre igår, hm... Lyckat? Ja jo, faktist. :) Jättebra dag med Mi på stan och en riktigt bra kväll! (y) Lite halvjobbig några stunder men blev toppen sen! 

Idag är det dåligt väder, regnar igen... :( *Suck* Vill ha fina sommarvädret! Kan ju ha såhär på hösten sen! ;) Men idag blir det nog att försöka bli frisk, kolla film, sitta här (chatta, blogga) och bara ta det lugnt! :) Kanske skriva lite också? Det låter bra tycker jag! :)

Och så kommer bilderna upp från igår också! :D Mest för att Mi vill sno lite bilder, hehe. Nejdå, kan va kul att ha ju! ;) Funderat på att göra ett stort, tjockt fotoalbum när jag gått ut gymnasiet med massa bilder! Kan vara kul att titta i när jag flyttat till London. :)


Bild från graffiti-väggen i stan! :D Så jäkla ballt alltså! Hur coolt som helst -tycker graffati är astufft! ;) Missuppfatta mig inte nu, jag tycker självklart man ska göra det där man får! Inte bara var som utan tillåtelse, tycker det borde finnas mer för de seriösa graffitimålarna.
Kanske Ska Sova?

Goddag allihopa! :)

Funderar på att sova, ingen vidare lust egentligen... Hur kan man inte ha lust att sova? Jo, ifall man har denna dåliga vana som jag så är det inte så konstigt... X)

Men
imorgon kommer det nog bli massor med uppdateringar med bilder, filsof-grejer och massa mer! :D
Söta drömmar!
Tävlar

Hej där!

Är med och tävlar hos Millah! :) Man kan vissa massor med olika saker, väldigt positivt.

Jag är med och tävlar om halsband som är från mylittlecupcakes.tk! :) Om jag vinner vill jag vinna halsband nr 003

Jag är även med och tävlar om presentkort hos bimago.se!

Hoppas jag vinner! Haha. Vore bra att vinna presentkortet ifall jag ska flytta till London, fattiga studenter har inte råd med så mycket -hah. ;)Stan Med Mi

Hello mates! :D

Idag var jag i stan med min galning till bästa vän som heter Mi! ;) (Undra vad hon tycker om sin presentation, thihi! ^^) Det var riktigt roligt att få se hennes välbekanta, fina ansikte på bussen idag! :) Okej nu ljuger jag, eftersom jag INTE såg henne för hon gömde sig. -.-" Typiskt Mi, haha! <3 Vi hade en toppendag på stan även ifall vädret inte var toppen! :D Ska berätta lite om det nu! ;)

Eh ja, ignorera mig på bilden! ;) Ser ut som jag bara: SNO INTE MIN VÄSKA! När jag egentligen gör peace-tecknet, suck... Inget blir som man tänkt sig -haha! x) Och hela jag ser förjävlig ut tack vare att det regnat hela dagen och jag använde inte mitt paraply och hade ingen jacka -nu kommer jag säkert bli ännu sjukare! D:

~
Vi tog bussen in till stan, pratade en del på bussen om massor. (Var jäkligt längesen sedan vi sågs! Tack vare hennes läger! -.-' *SUCK* Haha, skoja bara. :) ) Vi gick av i resecentrum och började vår långa vandring till Lager 157, haha! ;) Vi pratade på vägen dit (jag övertalade Mi att följa med mig den långa vägen dit, haha! Skulle kolla ifall topparna fanns! :D) och vi hade ju tid att umgås då i alla fall. Jag va lite gangster och det började regna lite smått, inte okej. Sedan började vi oroa oss för ifall det inte var öppet, gah! Då hade vi gått i onödan, men det var öppet -som tur va. ;) Hittade den ena toppen, inte den andra! D: Gah, inte kul. Gick runt ett varv, och sedan låg den där! o_o Dock förstor storlek, men oversize är väl aldrig fel? ;)

Topparna jag köpte! :) Ignorera min udda matta. >.<' Haha. 60:-/st eller båda för 100:- ! :D

~

Sedan gick vi tillbaka den långa vägen och gick på stan. :) Kollade runt i alla affärer lite, Mi köpte inget men jag var shopaholic. Haha, nu överdriver jag. Jag köpte bältet jag kollade på när jag var på stan med Josefine! Blir toppen till skjortan och sådär, great! (y) Klockan började närma sig lunchdags och vi bestämde oss för att äta. Men vart vi än gick var det F U L L T ! Drog till Nilssons och slaggade där. ;) Åt/fikade och pratade i över en timme! :o (Sa till Mi en timme men va lite mer än en, hehe...)
Gick till DinSko och provade massor skor, sysselsättning? Ohja. Provade ett par som såg snygga ut på hyllan, skitfula på -hehe. Sedan ett par höstskor som va lite förstora men skitcoola! :D Kanske köper de? Får se ifall de passar bättre i mindre storlek! :) Gick in på Lindex också, kollade smink (dock till Mi, jag är ju som ett troll från skogen när det gäller smink -HAHA!), nagellack och lite sådär! :) Såg även några snygga strumpbyxor jag tänkt köpa! :D Japp, inte tights/leggings. Men de va grymt snygga! Blir bra i höst. (SNYFT, inte höst redan! :( )Efter vår runda på stan drog vi runt och började ta kort, haha. ;) Folk undrade kanske vad det var för fel på MIG men det skiter jag i. Svennar får tro vad de vill. De får inte döma mig om de inte känner mig, egentligen. Men var kul! Tog massor med kort över hela staden! Haha, Rapunzel ville inte kasta ut sitt hår till oss heller. :( Mycket dålig stil. Men vi hade riktigt kul i alla fall! :) Skrattade, pratade och sådär -härligt! Tog skydd på Hemköp från regnet sedan och satte oss sedan och väntade på bussen.
Tack för dagen! :) <3Oj, vilken intressant bild då! Haha, förlåt men jag antar att det är så ni tänker? ;) Men vi åt glass i alla fall, tog kiwi och päron. (Ännu mer intressant?! Haha). Chillade och sådär. Härligt! ;)Fina Mi! :)Mi och hennes nya make! :) Fina va?Puss!


iPhone! *-* Vet ni vad jag tänker på? Vet ni det? LONDON! <3


Is this the end of the road ?


Mi gillar... Hmm, tåg eller stänger? Haha! ;) Sötisen!Ohja, vi lever livet! ;) Men vad då? Finns INGENTING att göra här, vi gör stället coolt bara -haha! B)Awesome!


Hör du något? ;)


Jag gissar på att hon gillar att klättra i stänger! ;)Allt som allt! :) Detta köpte jag; två t-tröjor från Lager 157, 100:- får båda. Bälte från H&M, 179:-. Nöjd! :)Mer bilder kommer imorgon, är slut nu! D: Ha en bra lördagskväll! :)

7:e Augusti

Hallå där allihopa! :)

Förlåt att jag inte uppdaterat idag men jag drog ju till stan med Mi! :D <3 Vi tog en buss som gick 10:36 (eller ifrån mig i alla fall) till stan! :) Ska skriva mer om det senare för jag har en del att berätta! :D Kommer nog bli en del, men jag lovar er att jag kommer korta ner det!

Jag gick inte och la mig speciellt tidigt igår med tanken att jag skulle med en tidig buss, hehe. ;) Men vad då? Jag har fått en dålig vana som, hmm, jag vill inte ta upp här men jag börjar faktist vänja mig av med den! ;) Målade naglarna (för att slippa tänka, gick hyfsat faktist. KOM IHÅG: måla naglarna för att slippa tänka som du gör jämt!) och det blev en lila nyans. :) Rätt blank och fin. ;) Tyckte Mi också, hon har köpt det åt mig men kommer inte ihåg -haha! X) 

Nu ska jag lägga in bilderna från dagen och visa er! :D Köpte några saker! :) Berättar mer senare, puss!En liten bild på Mi! :D <3 Bilden är från skolavslutningen! ;)

This Is Not A Love Story


1 År Sedan

Idag är det 1 år sedan...

Ett år. Hur fort går inte tiden? Ett år sen jag såg mina älsklingar för allra första gången live. Jag fick spendera en heldag med min bästavän i Kalmar. Vi fick gå på signeringen och se Tommy (<3) live. Det var en utav de bästa dagarna i mitt liv! Att få dem live var bland det bästa som hänt mig! Jag var så lycklig! Jag skulle kunna skriva på som sjutton om det här, men jag vill inte bli tråkig. Jag vill att folk faktist ska läsa det här.
Men jag kan lova er att jag kommer tjata om den här dagen tills jag dör. Jag tjatar faktist om den redan, tro mig, det tjatet kommer följa mig ner till graven... Det var en varm (väldigt varm!) torsdag som det var, åh, jag kommer ihåg det som om det vore igår... Skulle kunna berätta varenda minsta detalj. Men det skulle bli långt inlägg. Jag älskar den dagen. Jag älskar
E.M.D. <3! 


6/8-09 i mitt hjärta förevigt!Föralltid i mitt hjärta... <3 Spelar ingen roll vad folk säger, I dont care! Ni betyder MASSOR för mig och kommer alltid göra! :* I love you. <3PS!; YAY! Jag gjorde den inte skitlång! :D Bra jobbat!

Dagens Citat


6:e Augusti

Hej! :)

Ja, jag lever. Ja, jag har uppdaterat dåligt. Ja, jag ber så mycket om ursäkt.
FÖRLÅT! :(

Men kan ta och berätta lite om vad jag gjort... :) Gick och la mig tidigt igår, hade lite ont i halsen och sådär... INTE okej! Vaknade upp, det kändes värre! Gick upp och kollade på tv, när min bror hälsade på mig var det som en viskning till svar han fick! >.<' Kollade på tv, åt frukost sent för jag var inte sugen på att äta. Sedan så bakade jag kladdkakemuffins med min syster. :) Drog sedan ut och solade (ja, jag vet -inte det bästa att göra när man är sjuk... Men vill inte slösa bort det fina vädret!). Det är i princip det jag gjort hela dagen, lyssnat på musik också såklart. :) Glömt bort hur det känns att vara sjuk, brukar aldrig va det. (Tack gode gud för det!) Hoppas det blir bättre tills imorgon då jag ska på stan med Mi! :) <3


Känner mig som en badanka! :( Knappt ingen röst, jobbigt -jag som skulle snacka massor med Mi! Haha. ;)
Okej, min hals är inte så kul just nu... :( Ska göra något annat så jag slipper tänka på den! Ses senare, ciao! ;)
Btw, 1 år sen idag... Ett jäklans år, hur fort går inte tiden?! §


"Lev Varje Dag Som Om Det Vore Din Sista"

Har ni hört det ordspråket? 
Eller, vem har INTE hört det?

Visst, väldigt bra ordspråk. Man ska inte slösa på dagarna och förvänta sig ett evigt liv. Man ska ta vara på dem och njuta av det man har, man kan inte få allt och ska ibland nöja sig med det man har. Lägg märke till att jag skrev IBLAND för jag tycker inte att man ALLTID ska det. Man ska ju sträva efter att få det bättre, eller hur? Ifall man till exempel har G så ska man sträva efter VG och inte nöja sig med G. Det beror självklart på vad det är för något som det gäller.

Men tillbaka till ordspråket, jag kan inte leva så. Nej, det kan jag inte. Jag försöker ta vara och njuta på livet som det är, men ifall jag skulle leva varenda dag som det vore min sista skulle inte jag sitta här. Jag skulle ge mig ut på äventyr, resa, skriva och publicera och så vidare! Jag skulle inte sitta fast här hemma! Nej jag skulle flytta, ge mig ut på äventyr och göra varje dag värd att komma ihåg! Det kan jag inte här! Hur kul är det att tänka om 50 år "åh, jag kommer ihåg den där dagen jag slösade bort en hel dag framför datorn en regnig dag"? Inte alls kul. Dessutom skulle jag se till att få vara nära min älskling, göra enkla men underbara saker tillsammans som är minnes- och älskvärda! Då skulle jag nog ta vara mer på dagarna om älsklingen var här... <3 (I love you! §)


Så jag dissar det uttrycket lite, jag kan inte leva så. Jag har inte råd att göra allt som jag vill om det vore min sista dag, men jag tycker vi ska ta vara på våra dagar och inte ta saker för givet. Det gör vi alldeles för ofta! Tar saker för givet, vi förväntar oss att våra kompisar alltid ska vara där för oss, varför? De kanske inte alls är det. Snälla, ta vara på saker och ting! Även om ni inte kan leva som det där uttrycket, tänk på hur lyckligt lottad du är! För det är vi faktist.. :) (Även ifall vi skulle kunna ha det bättre...)

Skrev ihop lite av vad som virvlar runt i min skalle, haha. ;)
Rix Fm Festival Halmstad Del 2

Hej där! :D

Här kommer andra delen från Rix Fm Festival i Halmstad! :) Gud, längtar tillbaka! Var så underbart kul! Glömt hur kul det är... :o Inte okej! Men hoppas ni gillade den första delen och ni gillar den andra ännu mer! :)
~

Klockan 17:00 började festivalen. Jag kommer ihåg hur de välkomnande oss och räknade ner, 10, 9, 8 -blev mer och mer taggad ju mindre det var kvar! :D När de sagt det spelade de den där fesitvallåten och jag kunde inte låta bli att le, tänkte på förra året och det var BÄST då med! :D Sedan kom konferenciererna Maria och Christian (var jättekul att se dem live! *-*) och välkomnar, berättar vilka som är där och lite så. :) Riktigt bra var de!

En liten bild på dem också! :D

Sedan så kom de första artisterna ut! :D Det var husbandet Ramsells! :) Jag såg de förra året också (är med i varenda ort i och för sig) och de är riktigt bra! De vet verkligen hur de ska få igång publiken och få de laddade! Var riktigt kul! Knäppte lite kort, hoppa omkring, klappade med och sjöng -riktigt kul! :D "Are we human, or are we dancers"... :) Älskar att bara stå och sjunga med, leva livet och inte bry sig om något annat! Det enda som existerar är detta, älskvärt! :D

Ramsells! :)


Ramsells! :) (Ja, de sprang runt och dansade mycket så det kan se lite udda ut när de blir stilla helt plötsligt! ;) Men där ska hon komma in! :D)


Ramsells! :) Hahah, ljudteknikern i bakgrunden... x)


Älskar hennes grymma stil! :D Kolla kläderna liksom! :) Hon är grym!


Hahha, nej hon attackerade ingen i publiken! X) Hon bara 'dansa' eller sådär mot publiken -såg ascoolt ut! :D


Ramsells! :D


Okej, sista bilden! Men de är så jäkla bra! :D Får verkligen upp stämningen och sådär! :D (Tog massor med fler bilder, hehe! ;) Men de visar jag väl släkt, familj och vänner istället för att ladda upp 1000 här, haha.)Ramsells fick verkligen publiken ÄNNU mer taggade! :D Näst ut var Rebound. Ja, jag tyckte in om dem innan. Jag tyckte det kändes som de försökte köra på samma grej E.M.D. gjort och trott att de skulle gå lika bra för dem. Har även hört reklam för dem på spotify, inte något som fångat mitt intresse... Men de va faktist riktigt bra! :) Fick med publiken (till och med mig...) och gjorde en bra grej. Inget mer, okej men inte mer. Sjöng och sådär, var riktigt kul! :) Dessutom delade upp publiken i två "lag" och då skulle vi skrika högst något. Rätt kul, jag hamnade med Rabih och vi började. Och direkt efter att Eddies lag har kört så säger Rabih: Vi var bäst... :)
HAHAHAHHAHAH, fy vad alla garvade! ;D Körde en gång till och då vann dem, typiskt ? ;) Rebound! :)


Rebound! :) Hahaha, Rabih gör ju en fin grimas.. Eh, hahah! x)

Efter Rebound så kom Velvet! :D Hon sjöng några låtar, hälsade på V.I.P.-vinnarna och bjöd på en bra show! :) Hon får med publiken och sjunger bra, riktigt bra var det! (y) Publiken sjöng med och sådär, det var toppen! Sedan kom Linda Bengtzing och sjöng med henne, dock bara en låt. :s Var lite, lustigt. Det var det enda, hon sjöng en låt och sen hejdå. :o Här kommer lite bilder på dem! :)


Velvet! :)


Velvet! :) 


Linda! :) Lite glad kanske? Haha. ;)


Velvet & Linda! :) Ja, bilden ser lite kul ut men de stod ju och dansade och sådär! >.<'


En sista bild på dem! ;)

När de tackat för sig och gått var det dags för Love Generation. Ett ganska okänt band för mig, var det. Jag hade bara hört talas om dem men aldrig lyssnat på dem. De var väl okej, gjorde bra stämning i publiken och sådär men inte det bästa! ;) Några bilder! :DLove Generation. :)Love Generation. :)

Efter dem så kom Apollo Drive. Ifall jag ska vara ärlig så var de segast. Innan hade jag inte hört dem och de va lite småtråkiga. Stod och sjöng och spelade men hade inte riktigt publiken med sig. Det hade i alla fall Love Generation även ifall jag inte är något stort fan. Men de kastade i alla fall ut en trumpinne! ;) Hhaha, nej jag fick den inte men var rädd att få den i skallen och tuppa av! x)

Apollo Drive. :)


Apollo Drive! :)


En sista bild på dem! ;) Hade ju massor med tid att ta kort eftersom de inte var så kul att sjunga, danse med och så med, hehe...Efter Apollo Drive kom Broken Door! :) Christian berättade även att han och killarna i Broken Door alltid försökte ha sönder en dörr och bilden dök självklart upp i hans blogg! ;) Hade faktist sett det innan och stod och flinade där, hahah -såg säkert kul ut! Det hade de även gjort denna gången, bara att klicka er in på rixfm.com och på bloggar till Christians blogg! :) Nu fick han lite reklam också, haha. Men Broken Door var MYCKET bättre än Apollo Drive! De hade med sig publiken, bjöd på en bra show och då blev publiken en del av festivalen igen! :D Jättekul, stod och sjöng, hoppade, klappade händerna och sådär! ;) Tummen upp till bandet jag tidigare aldrig lyssnat på, haha. Kanske hört någon gång på radion. :) "You are my angel, save me from danger..."


Broken Door! :)Broken Door! :)


Efter dem så kom Anna Bergendahl! :) Ska erkänna, var lite tveksam till det... Jag hade hört hennes låt någon gång på radion och njaa, jag tyckte den var rätt kass... Men hon var 1000 gånger bättre live! :o Publiken var med henne och hon var riktigt bra! Jag stod till och med och sjöng med och lite sådär! ;) Riktigt bra var hon! (Bättre live än inspelat, tycker jag faktist).

Anna! :)


Anna! :)


Sedan så pratade Maria och Christian lite. :) De tog kort på oss med sina mobiler (eller samsung wave, huvudsponsor! :) Tack för att ni sponsrar! :D), gjorde lite "lekar" med oss och sedan presenterade nästa band! Och det var inga mindre än DONKEYBOY! :D De kom ut och började sjunga på sometimes, hela publiken var laddade och jag tyckte det var ashäftigt! (Tycker jag fortfarande...) Från Norge, kom hit -awesome! :D Tog kort, sjöng med, hoppade omkring och sådär -levde verkligen in i det! :D Sedan så sjöng de ambitions, spelade in det och sjöng med -härligt! ;) De var bland de bästa på festivalen! :D Riktigt häftigt att se live och, åh -ska sluta babbla, haha.


Donkeyboy! :D Mobba inte henne, hon höll på att 'dansa' eller göra en rörelse, ser lite småmobbat ut på kort! >.<' Men de va grymt coola! :D


Donkeyboy! :)


Donkeyboy! :D (Ser ut som jag står skitlångt bak nu. D: Det gjorde jag inte! Det blir så på kort och sådär, så tro inte jag stod 1000 meter ifrån -haha! ;) )

Donkeyboy fick massor med applåder och sådär innan de gick, sedan drog Christian milf-skämt och sådär. ;) Sedan kom Martin Stenmarck! :D Han är proffsig, ohja. Han får med publiken på en gång, alla hänger på och sådär! :D Han bjöd också på festivalens största allsång till sjumilarkliv! ;) Jag bara: hoppas han sjunger den... Och det gjorde han! :D Och så jäkla kul, hahaha! X) Började skratta igårkväll/natt över det, kom att tänka på det... x) Han ska sjunga en låt och så pratar han inte i micken utan säger väldigt högt: hör ni alla mig? Ni där nere? Hör ni mig också?
Och så är det så kul när han pratar i micken och säger
"prata i micken, men det förstår väl jag med skulle bara se ifall ni hörde mig!" HAHAHHAHAHA, gud vad kul det var! x) Ni tycker säkert det är jätteudda men ifall ni varit där skulle ni förstå. ;)Martin! :D


Martin! :DJapp, detta var andra delen! :) Ni kanske märkt att jag inte tagit med E.M.D.? :) De kommer nämligen i 3 delen! :D Japp, alla goda ting är tre! Tänkte också att det skulle bli så långt annars! >.<'
Det kan komma ikväll eller imorgon, har inte riktigt bestämt mig! ;) Men håll ögonen öppna!
5:e Augusti

Heeeej! :D

Förlåt för så dålig uppdatering de senaste dagarna men vill verkligen ta vara på varenda dag nu innan skolan börjar! >.<' Usch, ÅNGEST! Min syster sa häromdagen "bara 3 veckor tills vi börjar" och jag bara: NO! 
Hahha, måste fixa prao och massor innan, hmm vart ska jag praoa? Får kolla runt lite! :) Har några förslag men får kolla lite! 

Idag
kommer även andra delen om
Rix Fm Festival upp! :D Jag lovar, ska fixa bilder och skriva ihop lite. (y) :) Idag har jag, jaao... Vad har jag gjort idag? Var uppe sent inatt, kände mig lite konstig i halsen... :( INTE okej. Men sen när jag vaknade var jag kallsvettig och sådär, inte heller okej. Kollade på tv, åt frukost och sådär. Ignorerade min hals och gick ut i solen. Låg där, halvsov. Var grymt trött. ;o Så har jag kollat på Valentines Day, väldigt bra. Plåga dig själv Maria...! D:

Men ska sluta babbla, ska fixa inlägget! :D Och idag är det Rix Fm Festival i Kalmar! :o Skulle gärna dragit men har inte riktigt råd (eller har det men de pengarna ska jag ha till annat...) och dessutom kom inte direkt några jag ville se! Jag har ju redan sett dem i
Halmstad... ;) (L)


Älsklingarna! :* <3 Ett år imorgon, ett år... § (Kommer snart mer bilder från Rix Fm med dem! :D)
Randomsnack

Hej där! :)

Jag har påbörjat andra delen av Rix Fm Festival i Halmstad, men har så jädrans många bilder att titta igenom! >.<' Tror det dessvärre kommer upp imorgon istället! Hoppas det är okej med er! :)
Själv gör jag inte så mycket, fixar bilderna, chattar, kollar bloggar och sådär! :) En lugn onsdagskväll. ;) På lördag ska jag som sagt på stan med Mi! :) Kan kasta ihop ett collage med vad jag tänkt handla!

Btw, ser ni att jag fixat Englands flagga där uppe? :D Där det i vanliga fall är blogg.se där det står vilken sida man är inne på och sådär! :D Lärde mig av henne på framsidan, passar väl mig eller vad tycker ni? ;)


Det har jag tänkt handla! :) Sen SPARA så jag kanske kan få min plan att gå i lås! ;)


Ha en fortsatt bra onsdag! :D4:e Augusti

Hallå där! :)

Förlåt för jag inte uppdaterat idag men satte mig först nu vid datorn! Så förlåt mig men jag har njutit av sommaren! :) Gick och la mig tidigt igår, men låg och läste, lyssnade på musik och sms:ade till, jaa... Rätt sent! ;) 
Idag gick jag upp rätt tidigt ändå, åt lite enkel frukost och chillade vid tv:n. Solen sken in på mig imorse men det var molnigt när jag kom upp, passade på att kolla på Gordon Ramsay och Desperate Housewives! :) Sedan så kom solen fram och jag bestämde mig för att ge mig ut! Bytte om till bikini, tog min bok och mobil och begav mig ut. Pumpade upp en madrass och la mig i solen, nice! ;) (Och ja, jag hade smörjat in mig! Vill inte ha hudcancer och visst, färg kan va roligt och ha men inte dödsviktigt för mig!). 

Låg
där hela dagen, eller inte riktigt. Gick in och bakade kladdkakemuffins sen, som jag och syster mumsade på i solen! :) Läste, lyssnade på musik och chillade. Vill ta vara på sommaren! Känns också extra bra en regnig dag att man varit ute i solen. Gick in och åt sedan och sen började det regna! Nu är det soligt igen, men är lite trött så stannar nog inne. ;) Har duschat också.

Ikväll
ska jag kanske kolla film och sitta och snacka med folk! ;) På lördag ska jag vara med min KatjaKaj (var evigheter sen! :( Vad skulle du iväg på läger och göra?! Hahaha!) och vi ska gå på stan. Jag ska kolla efter några toppar och sedan måste jag spara. Och vi ska även snacka, äta glass, snacka, snacka och snacka! :D Har massor med nytt att berätta! :)


Ses senare! (Då kommer även sista delen om Rix Fm, missa inte! :D)


Bild från Halmstad när jag var på Rix Fm Festival! :D Bodde typ granne med kyrkan... ;) Kanske ni märker? Inte kul när den donga mitt i natten! Okej, jag märkte inte av det, var helt slutkörd! Haha! :)

Rix Fm Festival Halmstad Del 1

Hej där! :D

Lilla jag här! ;) Tänkte berätta lite om Rix Fm! Delat upp det för annars dör ni väl av all lång text, haha. Så delat upp det. Kommer även några bilder men dem vill jag att ni INTE snor, tack! Jag har själv tagit dem och vill inte se att någon på en annan blogg tar åt sig äran! Tack.

Började med att åka till Halmstad då, taggade med att lyssna på skivor och kolla på deras fina klipp! :) Kan det bli bättre? Tror inte så. Vi hade tur med vädret, regna lite då och då men då satt vi i bilen så spelade ingen roll. Åkte dit, fika på ett ställe (eller åt lunch) och sedan åkte vi. Jag bara: kommer vi hinna?! KOMMER VI HINNA?!
Haha, var orolig att vi inte skulle hinna dit i tid. ;) Skulle fixa bra plats också såklart! Men vi kom fram, checkade in på hotellet. Jag stressade alla, hehe... Men vad då då? Jag var där av en anledning, den skulle inte få sumpas! Haha. ;) Sedan drog vi ner till festivalområdet, fy vad härligt! Jag saknat det som en gris! :( Se
Tommy igen (MIN TOMMY! 'TOMMY TYCKER OM...' Hihi! ^^) och se Christian och Maria, fy vad härligt! :D Det var riktigt coolt att se de komma där, ville ta fanbild med alla tre men vågade inte... :$ Åh, ångrar mig lite men kanske blir nästa år! :)
Sedan drog jag till stora scenen och gissa om jag hade tur?! *-*
E.M.D. hade soundcheck! Vilken jäkla tur jag hade! Bara stod där, log som en galning, sjöng med och tog kort! :D Vissa bara stirra men jag sket i dem, jag var där för att se mina älsklingar och inget skulle stoppa mig. Det är tillåtet att vara annorlunda, att sjunga med och sådär! :) Gud vad kul att se dem! Gråten var inte långt bort kan jag säga er... Sedan var den slut (TYVÄRR! :().
Då gick jag och hämtade proppar och ställde mig att vänta vid scenen (japp, jag var själv! :) ), det gick riktigt fort! :o Och ändå stod jag i över en timme! Nästan en och en halv, what ? Kändes verkligen inte som det! Wiiie, världen finaste! :) § Sno inte bilderna, fråga i så fall först! :) (Var lite svårt att ta kort, var så lycklig och allt på en och samma gång så ska jag kontrollera en kamera, haha! ;) ).


Ännu en bild! :) Gud vad fina eller vad?! :D §


En sista bild! :) Tog MASSOR med fler kort från både soundchecken och själva festivalen men vill inte lägga upp alla! ;) Del 2 kommer imorgon! :D


Japp, första delen! :) Imorgon kommer om själva festivalen! :D Hoppas ni kollar den med! ;)Älskling

DU är den jag vill springa igenom IKEA och skoja med, prova sängar och bara ligga i en soffa, med mitt huvud i ditt knä och få vara världens lyckligaste människa. Du och jag, I love you. <3TipsarRIX FM FESTIVAL!Rix Fm Festival, bland det bästa som finns!
Varför?
*Gratis
*Minne för livet
*Skitkul (!)
*Lyckopiller
*Livemusik
*Känslan
*Upplevelsen
*ALLT!

Haha, ta chansen! :) Om det kommer nära er eller där ni bor -GÅ! Det är gratis, kul och så jäkla bäst! :D Man blir taggad till 1000 och du kommer inte ångra dig! :D Jag lovar! Kan inte förklara så mycket bättre just nu, blir så lycklig av tanken bara! :) Det här var andra året jag var på ett, fler ska det bli! Härligt, det är en av sakerna jag kommer missa när jag flyttar till London... Kanske kommer över sommaren och går på det? ;)Text Till *Dig*

Hej där!

Jag vill bara skriva av mig lite, den här texten är till en speciell person. Ni som känner mig väl vet till vem men ni andra kanske lär känna mig och får veta till vem. Hur som helst så skriver jag till uno person och vill berätta lite för den. :)

~

Du är allt och ingenting för mig, jag kan ligga och tänka på dig mitt i natten och känna hur hjärtat tar ett skutt, leendet tränger sig fram och jag blir varm inombords. Med dina ord kan du få en hel dag eller till och med vecka att lysa! Jag blir lycklig och du betyder så mycket för mig! Jag kan prata med dig om i princip allt! Du säger vad du tycker, säger sanningen -tack, jag älskar det. Att få veta sanningen från någon som dig och få dela mina tankar betyder mycket, tack! Jag älskar när du kallar mig olika saker, även ifall jag blir "sur" så är det bara på skoj. Det är bland det finaste som finns för mig! Att få lära känna dig är en utav de bästa sakerna som hänt mig! Vår humor -underbar! Ibland kan den vara så dålig så det inte är sant, men jag älskar den ändå. Du är allt jag velat ha men ändå inte, du är snäll, omtänksam, rolig, glad, musikalisk, ödmjuk, BÄST men ändå sur, grinig och tror inte på att det kan hända ifall du tror i det. Du är lik mig men ändå inte, det är därför jag älskar dig. 
Jag älskar när du säger att jag är vacker, jag älskar sättet du får mig att le som ingen annan kan, jag älskar hur du klagar över att jag inte alltid vill berätta (förklara) för dig, jag älskar sättet du kan övertala mig på, jag älskar ditt vackra skratt som får mig att le av lycka, hur du kan göra mig till världens lyckligaste tjej, jag älskar sättet du säger att du älskar E.M.D, jag älskar sättet du skojar med mig så jag låtsas bli sur, jag älskar när du skriver något vackert till mig, jag älskar hur du blir orolig över mig, jag älskar när du mobbar min musiksmak, jag älskar sättet du gör narr av E.M.D., jag älskar när du skriver helt fel enligt engelsk grammatik, jag älskar när du säger "this ok", jag älskar när du berättar hur mycket du saknat mig, jag älskar våra små, fåniga tjafs som går över efter några minuter, jag älskar när du skriver till mig på ditt typiska gulliga sätt, jag älskar när du berättar hur mycket jag betyder för dig, jag älskar när du berättar om något så innerligt för mig, jag älskar när du ger mig en lektion om hur det är där o.s.v., jag älskar hur du berättat att du fått mitt sms men inte kunde svara, jag älskar när du säger att du var tvungen att bort sms:et men vill egentligen ha det kvar,
JAG ÄLSKAR ALLT MED DIG! Jag älskar båda dina sidor, du och jag? <3
Jag vet att vi kan klara det här, du och jag. Vi har varandra och om vi litar på varandra och inte gör något dumt kan vi fixa det här. Jag litar på dig, jag tror vi kan klara det här. Jag tror på oss. Kom igen Real Monkey, don't give up on me. I wont give up on you, I wont give up us. "I will never give up, that's not me, I never give up. Im too stubborn for that.", I said to you, remember? You mean the world to me and I will do everything I can to fix this, I love you Real Monkey... <3
I won't give up, I promise... // Plastic Monkey


<3


Som jag sa till dig... Jag är lite som "Jamal", jag kommer aldrig ge upp. Jag tror på oss.


3:e Augusti

Hej där! :D

Nu har jag helt tappat kollen på dagar också, haha herregud! ;) Enda jag vet är att i söndags var det första augusti, då borde jag väl räkna ut vad det är för dag idag -right? Men nej, inte i min värld -haha.
Sov till halv elva(?) eller något sådant idag, inte så sent i alla fall... ;) Dessutom är vädret riktigt dåligt, grått, mulet och usch. Haha.

Ska berätta om söndagen och måndagen SNART men ska samla tankarna så det inte blir massa svammel, haha. ;) Men kan säga att det gjorde mig riktigt lycklig! Var längesedan jag kände sådan lycka! :D HAPPY!

Ska göra lite annat, samla mina tankar bland annat! :) Får ångest, skolan börjar snart -gah! Vart ska jag praoa?! Hur ska jag fixa betygen?! Hur ska jag klara allt?! PANIK! Hahahha, nej ses senare! ;) (Kommer nog lite bilden från ** då! :D )HEMMA!

HEJ ! :D

Maria is back home! (TYVÄRR! :( Haha). Skulle gärna varit borta längre! :) Men fy vad lycklig jag är! Precis vad jag behövde! :D Älskvärt! Har massor att berätta men tar det imorgon, ska göra annat nu. Rätt sliten, inte sovit tillräckligt på flera dagar -haha, bra? Nej inte direkt.

Men kan ge er en ledtråd på vad jag gjort/varit... :) Klicka här för att kolla! ;)
(Bilden ger ju lite ledtrådar med...)1/8-10 i mitt hjärta! <3

PS, svarar kommenterar och uppdaterar imorgon! :)

RSS 2.0